Untitled
12 aug 2017
week 297: 3 t/m 9 augustus

Op 3 augustus hebben Bas en Laura voor het eerst in het buitenbad gezwommen, ondanks dat het daar eigenlijk wat te koud voor was. Ook zijn ze samen met Mark van de buitenglijbaan geweest. Na de lunch hebben we gezellig met zijn viertjes gebowld. Bas was helemaal blij dat hij (zogenaamd) gewonnen had en Laura met één puntje verslagen had . Ze hebben in het Konijnenveld gespeeld en ’s avonds zijn we gezellig bij een pannenkoekenhuis gaan eten.
We hebben op 4 augustus fijn nog een tijdje gezwommen en daarna hebben Bas en Laura nog even in het Konijnenhol gespeeld. Er was tussen de middag een show van Tommy, waarbij we op de tribune een boterham gegeten hebben en daarna zijn we weer naar huis vertrokken. We zijn na het avondeten gezellig even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Opa van Mierlo was jarig op 5 augustus. Het feest was pas ’s avonds en ’s middags waren alleen tante Lucy, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars er. We hebben gezellig samen frietjes gegeten en daarna zijn we naar huis gegaan, want Bas en Laura waren erg moe.
Op 6 augustus zijn Bas, Laura en ik bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas is op zijn (oude) fiets mee geweest, al is hij daar nu toch écht te groot voor.
We zijn op 7 augustus met oom Tom, tante Maartje en Eline naar de Speuldries geweest. Bas heeft ook een tijdje met Sem (uit zijn klas) gespeeld. ’s Avonds ben ik een rondje gaan fietsen met Bas op zijn nieuwe fiets. Dat ging heel goed.
Op 8 augustus kwam oma Van Mierlo gezellig even op bezoek. ’s Middags heeft Bas bij Jule gespeeld. Hij mocht op zijn nieuwe fiets met mij meefietsen en daar was hij heel trots op! Hij heeft een fijne middag gehad.
Bas heeft op 9 augustus ook naar Jan Linders gefietst. Daarna zijn we naar het centrum doorgefietst, waar we voor Laura een badpak gekocht hebben en we hebben gezellig bij opa en oma Van Aerle wat gedronken. ’s Middags heb ik Bas en Laura naar oma Van Mierlo gebracht, waar ze fijn gespeeld en geknutseld hebben. Ze hebben lekker pannenkoeken gegeten en na het eten heeft Mark ze weer mee naar huis genomen. (Ik had een etentje met vriendinnen)
Mark en opa Van Mierlo hebben deze week in de aanbouw gewerkt en we hebben gezellig met zijn allen koffie gedronken en geluncht.
Bas en Laura hadden een heel grote kleurplaat gekregen van Beerze Bulten, die ze allebei erg netjes aan het inkleuren zijn. Dan liggen ze gezellig met zijn tweetjes op de grond te kleuren. Ook spelen ze veel samen met de Lego en na het eten gaan ze met zijn tweeën op de Wii. Bas kan al aardig sturen, maar Laura lukt het nog niet zo.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative