Untitled
18 aug 2017
week 298: 10 t/m 16 augustus

We zijn op 10 augustus na de lunch bij Cindy, Maud en Floor op bezoek geweest. Bas, Laura, Maud en Floor hebben fijn samen gespeeld en een spelletje gedaan. Toen Cindy met Floor naar de zwemles moest, is Maud met ons mee naar huis gegaan en ook bij ons hebben ze fijn samen gespeeld.
Op 11 augustus zijn we ’s morgens bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. 's Middags zijn we bij oma Van Mierlo op bezoek geweest.
We zijn op 12 augustus met zijn viertjes naar de Brandevoortse Hoeve (een binnenspeeltuin) geweest. We hebben er gezellig geluncht en Bas en Laura hebben er een hele tijd heel fijn gespeeld!
Op 13 augustus waren tante Willeke, oom Teun en Daan bij opa en oma Van Aerle. Wij zijn ook gezellig even op bezoek geweest. Daarna hebben we in Helmond gegeocatcht bij een grote dierenwei.
We zijn op 14 augustus een dagje naar Drievliet geweest. Het was lekker weer en Bas en Laura zijn erg lief geweest. Ondanks dat het druk was, zijn we in veel attracties geweest. We hebben een erg leuke dag gehad! Thuis wilden Bas en Laura nog foto’s maken. Bas met Mark zijn telefoon en Laura met de fotocamera. We hebben erg gelachen om hoe Laura met zo’n grote camera om haar nek op het knopje stond te drukken, terwijl ze de lens overal en nergens op richtte.
Op 15 augustus vroeg ik: “Bas, doe je de gordijnen even open?” Toen ik even later in de kamer kwam en alles nog donker was, zei ik: “Bas, ik had toch gevraagd of je de gordijnen open wilde doen?” Zegt Bas: “Ja, en ik zei toch nee?!” Ik ben met Bas naar de dermatoloog geweest om naar zijn moedervlek te laten kijken. Gelukkig zag hij er goed uit en hoeven we alleen maar terug te komen als er wat verandert aan de kleur of de structuur. ’s Middags zijn tante Maartje, oom Tom en Eline gezellig op bezoek geweest.
Op 16 augustus zijn tante Monique, oom Anton, Esther en Lars naar de aanbouw komen kijken. Ik ben naar Coppelmans geweest met Bas op zijn nieuwe fiets en Laura op haar eigen fiets (met zijwieltjes). Op zich ging het goed, al deden ze af en toe wedstrijdje wie er het snelste was en dat was soms een beetje eng. ’s Avonds hebben we gebarbecued bij Erik en Fanny. Hein en Willemiek waren er ook met de kinderen. Het was erg gezellig, Bas en Laura hebben goed gegeten en erg fijn gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative