Untitled
27 aug 2017
week 299: 17 t/m 23 augustus

We hebben op 17 augustus bij opa en oma Van Aerle gezellig wat gedronken met tante Maartje en Eline.
Op 18 augustus zijn we gezellig bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura waren érg druk.
Bas, Laura en ik zijn op 19 augustus naar de Praxis geweest. Terwijl ze als ze met Mark meegaan altijd heel lang met de Lego spelen en Mark op hen moet wachten als hij klaar is, kwamen ze mij al heel snel zoeken.
Samen met tante Maartje, Eline en oma Van Aerle zijn Bas, Laura en ik op 20 augustus met de trein naar tante Willeke, oom Teun en Daan geweest. De treinreis ging erg goed; we hadden geen vertraging en ondanks dat het erg druk was, hebben we wel iedere keer (we moesten op de heen- en terugweg 2 x overstappen) kunnen zitten. Bas en Laura hadden een tekening gemaakt voor de conducteur. Toen ze die op de heenweg aan een conducteur gaven, nam hij de tekeningen niet aan. Hij zei dat ze mooi waren, gaf ze weer terug en Bas, Laura en Eline kregen een spelletje en wij kregen een kortingsbon van de Kiosk. De conducteur op de terugweg zei dat hij al 15 jaar conducteur was en nog nooit een tekening had gehad. Hij deed de tekeningen in zijn tas en gaf Bas, Laura en Eline ieder 2 stickers. Bij tante Willeke hebben we gezellig geluncht en Bas, Laura en Eline hebben fijn gekleurd en in de tuin gespeeld.
Op 21 augustus heeft Bas voor de eerste keer op zijn nieuwe fiets naar school gefietst. ’s Middags zijn we bij Fratelli geweest, omdat Laura’s schoenen versleten zijn. Laura heeft inmiddels alweer maat 28, wat Bas, als grote broer, niet zo leuk vond… Hij moest toch even tegen de verkoopster zeggen dat Laura dan misschien wel maat 28 heeft, maar dat hij al 5 is en Laura pas 4. Omdat ze bijna alleen nog maar laarsjes hadden en dat nu nog te warm is, hebben we er geen schoenen gekocht. Ook zijn we nog even naar de Speuldries geweest, waar Bas en Laura heel fijn gespeeld hebben. ’s Avonds kwam oma Van Mierlo oppassen, omdat Mark mij mee uit eten nam, alvast voor mijn verjaardag. Bas en Laura mochten opblijven totdat oma er was.
Op mijn verjaardag 22 augustus werd er ’s morgens op bed voor mij gezongen. Bas en Laura hadden allebei een mooie ketting gemaakt op school en ik heb een mooie fotokalender gekregen. Ik ben met Bas en Laura naar de bakker geweest om gebakjes te halen. Bas en Laura wilden allebei een aardbeienvlaaitje en Bas zei een paar keer: “Mam, kijk, die zijn maar iets van € 2,00. Dat is ook niet duur!” We hebben nog “echt zilveren” schoenen voor Laura gekocht en zijn daarna naar Monkey Town geweest. We waren er al voor 11:00 uur en pas om 16:00 uur gingen we weer naar huis. Het was helemaal niet druk en Bas en Laura hebben super fijn gespeeld! Thuis hebben ze ook nog even van het zonnetje genoten en lekker in de tuin gespeeld.
Op 23 augustus kwam Jule bij ons spelen. Bas, Laura en Jule hebben fijn in de tuin met water gekliederd, over de buikschuifbaan gegleden en onder de sproeier door gerend. Ze hebben weer een fijne middag gehad.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative