Untitled
02 sep 2017
week 300: 24 t/m 30 augustus

Ik heb op 24 augustus voor het eerst weer een paar uur op kantoor gewerkt. Tante Maartje en Eline hebben op Bas en Laura gepast. Ze zijn naar een speeltuintje in de buurt geweest en toen ik weer thuis was, hebben we gezellig met zijn allen geluncht. We zijn ’s middags ook nog een tijdje naar de Speuldries geweest, waar de kindjes fijn gespeeld hebben. Toen we weer naar huis moesten, werd het minder leuk: Laura vond mij niet meer lief, omdat we moesten gaan; Bas en Laura hebben veel gezeurd, omdat ze niet in een speeltuintje mochten spelen waar we langs kwamen; ze maakten steeds ruzie bij de Jan Linders; bij de fiets stonden ze te vechten wie er voor mocht en wie er achter moest, en dus ben ik maar naar huis gelopen met 2 mopperende kindjes, totdat Bas zei dat hij dan wel achterop ging. Ze waren allebei erg moe, ondanks dat ze ook in de vakantie iedere avond tussen 19:30 en 20:00 uur in bed liggen. Thuis hebben ze fijn op de bank een tekenfilm liggen kijken en daarna ging het weer wat beter.
Op 25 augustus hadden Bas en Laura, geen idee hoe ze het voor elkaar gekregen hebben, zelf Eline opgebeld . ’s Middags zijn we met tante Maartje, Eline en Yara naar de Speuldries geweest. Er waren ook weer veel kindjes van school en Bas en Laura hebben fijn gespeeld.
We vierden op 26 augustus mijn verjaardag voor de familie. Het was erg mooi weer en Bas en Laura hebben heel fijn gespeeld met Eline, Esther, Amy en Mila.
Op 27 augustus ben ik met Bas nog een keer naar school gefietst, om nog een keer te oefenen als het rustig is. Morgen wil Bas ook zelf naar school fietsen en dan is het een stuk drukker! Het ging prima. ’s Middags zijn we bij Hein en Willemiek op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn in de tuin en in het zwembad gespeeld met Sanne en Evy en we hebben gezellig met zijn allen gebarbecued.
Bas heeft op 28 augustus, de 1e schooldag na de vakantie, zelf naar school gefietst. Het continurooster startte vandaag en Bas ging voor het eerst naar groep 2/3 bij juf Esther. Hij heeft het prima naar zijn zin gehad! ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle gezellig op bezoek. Na het avondeten hebben Bas en Mark samen op de Wii gespeeld en heb ik gezellig met Laura gekleurd.
Bas vertelde dat hij niet meer verliefd op Danique was en hij wist ook niet of hij nog wel verliefd was op Laura, want dat was hij al zo lang geweest. Hij zei dat hij “ging verhuizen”, maar hij wist nog niet op wie. En misschien dat hij dan deze keer niet 1 voor thuis en 1 voor op school wilde, maar misschien wel 2 op school .
Op 29 augustus hebben Bas en ik Tijn na school naar huis gebracht. We zijn even binnen geweest bij Jolanda en Martijn, die helaas erg hard achteruit gegaan is. Daarna ben ik met Bas naar Ellen geweest om Bas zijn haar te laten knippen.
We hebben op 30 augustus na school weer gezellig bij opa en oma geluncht, samen met tante Maartje en Eline. ’s Middags is Eline fijn bij Bas komen spelen. ’s Avonds heeft het heel hard geregend en geonweerd. Bas en Laura hebben samen naar de bliksem gekeken. Gelukkig waren ze niet bang. Bas was er op school achter gekomen dat hij onder zijn spijkerbroek niet alleen zijn onderbroek, maar ook zijn pyjamabroek nog aan had .








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative