Untitled
21 sep 2017
week 302: 7 t/m 13 september

Op 7 september zijn we na school naar het speeltuintje bij Het Rijtven geweest. Bas en Laura hebben er heel fijn gespeeld!
Toen Laura op 8 september bij Ly speelde, hebben Bas en ik Poepie Knor gedaan en daarna hebben we heel gezellig samen een boerderij geknutseld.
Op 9 september ging ook Laura mee naar het zwembad; zij had haar eerste zwemles. Bas heeft heel fijn op zijn kamer met de Lego zitten spelen, toen ik met Laura boodschappen deed.
Op 10 september was de Bambinoloop in Deurne. Bas en Laura hebben allebei meegedaan en Eline liep later mee met de Scholierenloop. Eerst liepen de meisjes van groep 1 en 2 375 meter, daarna de jongens. Bas vond het heel leuk en hij heeft heel goed gerend! Alle deelnemers kregen een medaille en een ijsje. We hebben Eline nog aangemoedigd en zijn daarna samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Na de lunch zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Esther en tante Monique waren er ook en ze hadden verkleedkleren voor Bas en Laura meegenomen. Piraat Bas heeft iedereen in de boeien geslagen... Later kwamen ook tante Josephine en ome Jan.
We hebben op 11 september de schoolbieb gedaan. Bas en Laura hebben lief gespeeld en ook thuis hebben ze fijn gespeeld en film gekeken.
Op 12 september moest ik na school naar een overleg over de schoolbieb. Laura ging bij Sem spelen en Tijn en Bas hebben (erg druk!) in de bieb rondgerend. Ze waren allebei op hun eigen fiets en ik vond het stiekem heel spannend om ze allebei op de fiets mee naar huis te nemen, maar gelukkig ging het goed en hebben Tijn en Bas toen we thuis waren fijn gespeeld.
We zijn op 13 september met Kinderspel naar Trollenland geweest. Eigenlijk zouden we met de huifkar naar de Speuldries gaan, maar omdat we pas maandagavond hoorden dat de huifkar niet kon rijden en omdat de weersvoorspellingen slecht waren, hebben we voor de zekerheid het programma omgegooid en zijn we naar Trollenland gegaan. We waren met 42 kinderen en ze hebben allemaal heel fijn gespeeld!
Bas is druk aan het leren lezen. Hij kent al veel letters (a-b-d-e-f-i-k-l-m-o-p-r-s-t-v-w) en klanken (aa-ee-oo-ie). Soms is hij ongeduldig als hij een woordje niet kan lezen. Op school doen ze 3 dagen over één letter, voordat ze weer met een nieuwe beginnen. Bas zou het liefst alle letters in één dag leren…








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative