Untitled
21 sep 2017
week 303: 14 t/m 20 september

Op 14 september was het Bosdag van school. Ik heb met Laura’s klas mee gereden en de rest van de dag geholpen. Bas en Laura zaten allebei bij mij in het groepje. Er waren allerlei spelletjes uitgezet in het Zandbos, maar tijdens de uitleg begon het te regenen en het heeft een uur aan een stuk flink doorgeregend. Rond 10:30 uur is er besloten om met de kleuters terug naar school te gaan. Daar hebben ze eerst een film gekeken, kregen ze broodjes met knakworst en frikandel en werden er spelletjes gedaan. Ook konden ze kleuren, werden ze geschminkt en stond er een springkussen in de gymzaal. Heel jammer van het slechte weer, maar de “Bosdag” op school was ook geslaagd.
Eline is op 15 september bij Bas komen spelen en Ly kwam bij Laura spelen. ’s Avonds kwamen opa en oma Van Aerle oppassen (wij hadden een personeelsfeest van Mark zijn werk) en Bas en Laura mochten gezellig nog even opblijven.
Op 16 september heeft Bas weer goed zijn best gedaan bij de zwemles. ’s Middags ben ik samen met Bas en Laura naar tante Maartje geweest. Bas heeft zelf gefietst en dat ging heel goed! Samen met tante Maartje, Eline, oma Van Aerle, tante Willeke, oom Teun, Amy, Mila en Daan zijn we naar het wijkfeest in de Heiakker geweest. Er stonden springkussens, een grabbelton en er waren spelletjes. Toen het begon te regenen, zijn we naar binnen gegaan, waar Bas en Laura zich hebben laten schminken.
We zijn op 17 september op kraamvisite geweest bij Veerle in Amersfoort. We hadden DVD-schermpjes geleend, om te kijken hoe het zou gaan als Bas en Laura een film konden kijken onderweg. De vorige keer dat Laura een film keek in de auto is ze ziek geworden. Gelukkig ging het nu wel goed. Bas en Laura hebben fijn met Jinthe (het oudere zusje van Veerle) gespeeld. ’s Middags zijn we naar Dierenpark Amersfoort geweest. Het is een mooie dierentuin, waar je in/over de verblijven kan klimmen met loopbruggen en trappen. Ook was er een treintje, waar Bas héél graag een rondje mee wilde rijden.
Op 18 september hebben Bas en ik de schoolbieb gedaan. Thuis heb ik met Bas een “duplo-spelletje” gedaan, wat hij zelf verzonnen had, we hebben gezellig samen gekleurd en een Duplo-spoorbaan gebouwd. Daarna zijn we Laura op gaan halen, die bij Sem ging spelen. Bij Bas in de klas heeft ieder kind een stickerkaart en er is een “stoplicht”. Als je aan het eind van de dag op rood of oranje staat, krijg je niets, als je op groen staat, krijg je 1 sticker op je stickervel en als je op goud staat, krijg je er 2. Als je de kaart vol hebt, mag je óf een cadeautje uitzoeken, óf op de tablet een spelletje doen. Bas had vandaag zijn eerste kaart vol. Hij heeft 2 emoji’s uitgezocht.
We zijn op 19 september na school naar de apotheek geweest en we hebben een jurkje voor Laura gekocht. Na het avondeten is Bas met Mark mee naar Fanny geweest om de DVD-schermpjes terug te brengen.
Op 20 september kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline bij ons lunchen en ook Mark was gezellig thuis. Na de lunch is Laura bij Ly gaan spelen en heeft Bas fijn op de Wii gekart.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative