Untitled
30 sep 2017
week 304: 21 t/m 27 september

Ik heb op 21 september weer geholpen met overblijven. Na school kwam Sem met Laura spelen en Jule had met Bas afgesproken. Het was een drukke boel.
Op 22 september werd de eerste periode “talententijd” afgesloten met een presentatie voor de ouders van groep 1 t/m 4 op school. Sommige kinderen deden een dansje, er werd muziek gemaakt en er werden knutselwerkjes tentoongesteld. Bas speelde met een groep kinderen een liedje op boomwhackers. We hebben met zijn drietjes geluncht, boodschappen gedaan en daarna kwam Ly bij Laura spelen. Na het avondeten mochten Bas en Laura nog even mee naar tante Monique, die vandaag jarig was.
Bas en Laura hadden op 23 september weer zwemles. Ik ben na de zwemles bij Linda geweest, om te vragen of en wanneer Bas tussentijds kan doorstromen naar badje 4, zoals ze gezegd had, maar ze was badverantwoordelijke van het diepe bad geworden en Renate had haar functie overgenomen. Zij kon me deze week niets vertellen over Bas; volgende week mag ik het weer gaan vragen. Opa en Mark hebben het plafond in de garage gemaakt. We hebben gezellig met zijn vijven geluncht en de rest van de dag hebben Bas en Laura heel lief samen gespeeld.
Op 24 september was het mooi weer. We zijn ’s middags lekker een stuk gaan wandelen bij de Bikkels en Bas en Laura hebben er een tijdje fijn in het speeltuintje gespeeld.
Sem kwam op 25 september bij Laura spelen. Bas heeft een tijdje heel fijn op zijn kamer met de Lego gespeeld, daarna kwam hij “opletten”: “mam, ik kom jou helpen; ik kom kijken of Laura en Sem niet stout zijn”. Samen met Bas heb ik een boekje gelezen. Bas vindt dat zo leuk; hij komt regelmatig vragen of ik met hem mee een boekje wil lezen en hij kan al heel veel lezen! Opa en oma Van Aerle kwamen vandaag thuis van vakantie. Na het avondeten zijn we nog even gezellig wat bij hen gaan drinken. Het eerste speelgoedboek voor Sinterklaas is binnengekomen. Bas en Laura hebben omcirkeld wat ze graag willen hebben, maar er staat bijna niets meer in het boekje waar géén cirkel omheen staat…
Op 26 september hebben we na school gezellig met zijn drietjes spelletjes gedaan.
Ook op 27 september hebben Bas en Laura weer heel fijn en lief met zijn tweeën gespeeld.
Deze week is de stucadoor aan het werk geweest in de aanbouw. Bas vond het leuk om te kijken wat hij allemaal aan het doen was en hij heeft een paar tekeningen voor de stucadoor gemaakt.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative