Untitled
13 okt 2017
week 305: 28 september t/m 4 oktober

Bas is op 28 september bij Naut gaan spelen. Hij is samen met Cathelijne (die zit ook bij Kinderspel en Bas kent haar daardoor goed) naar hun huis gewandeld en heeft heel fijn gespeeld. Ik was heel blij dat hij bij Naut ging spelen; Laura spreekt heel vaak af, maar Bas bijna nooit. Hij vindt het fijn om een middagje met mij thuis te zijn om te lezen of een spelletje te doen als Laura ergens gaat spelen, maar soms zegt hij dat hij ook wel wil afspreken, maar dat niemand hem vraagt. Ik heb hem al een paar keer gezegd dat hij ook zelf iemand kan vragen om te spelen en vind het fijn dat het vanmiddag toch gelukt is.
Op 29 september had Laura met Ly bij ons afgesproken en Bas met Naut. Het was erg druk, maar ze hebben alle vier fijn gespeeld.
Ik heb op 30 september na de zwemles Renate aangesproken over Bas zijn vooruitgang. Ze zei dat ze deze week wel een paar keer naar Bas gekeken had, maar nog niet genoeg om er wat over te zeggen, omdat ze haar aandacht aan een andere jongen had moeten besteden. Of ik volgende week weer even terug wil komen . ’s Middags zijn we naar Eline geweest, die haar 11e verjaardag vierde. Bas en Laura hebben een fijne middag gehad. Ze hebben met Amy en Eline boven gespeeld en gezellig met zijn allen frietjes gegeten.
Op 1 oktober zijn we ’s middags gezellig even bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Ook zijn we even naar het huis in Bakel geweest, waar opa aan het klussen was. Weer thuis hebben Bas en Laura naar “Planes” gekeken, die ze van Naut mochten lenen.
We hebben op 2 oktober weer de schoolbieb gedaan na school en daarna zijn opa en oma Van Aerle en tante Maartje gezellig bij ons op bezoek geweest.
Op 3 oktober hebben Bas en Laura na school een film gekeken. Ze waren allebei zo moe… Ze hebben ook weer een tijd samen met de Duplo gespeeld. Ze hebben een lange spoorbaan gelegd, en daaromheen zetten ze allemaal autootjes en blokjes. De eerste blokjes mogen dan een rondje in de trein, daarna schuiven ze álle blokjes naar voren en moeten de blokjes uit de trein weer achteraan sluiten. En zo schuiven ze aardig wat af .
De kinderboekenweek werd geopend op 4 oktober. Het thema was “gruwelijk eng” en Bas en Laura mochten verkleed naar school. Ze hadden een spin in hun haar/op hun trui, ze hadden een heksenmuts op en ik had een spin en een vleermuis op hun gezicht geschminkt. De boekenweek werd geopend op het schoolplein met een liedje en een dansje. Na school hebben we gezellig bij opa en oma Van Aerle geluncht en daarna hebben we Laura naar Ly gebracht. Samen met Bas ben ik bij oma Van Mierlo op bezoek geweest, waar Bas kastanjes heeft meegenomen die hij nodig had voor school.
Bas kan al heel goed lezen. Hij neemt van de schoolbieb regelmatig boekjes mee en die kan hij al helemaal zelf lezen; zo trots op hem!
Op de Wii kan Bas het al heel goed alleen. Eerst lieten we hem altijd winnen, maar nu moeten we soms moeite doen om hem bij te houden ?.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative