Untitled
30 okt 2017
week 306: 5 t/m 11 oktober

Op 5 oktober staakten de leerkrachten van het basisonderwijs en dus waren Bas en Laura de hele dag thuis. We hebben ’s morgens veel boodschappen gedaan. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn een tijd in bad gespeeld en daarna hebben we televisie gekeken, terwijl ik Laura’s haren invlocht, omdat ze graag krulletjes wilde.
Bas heeft op 7 oktober aan het eind van de zwemles in badje 4 geoefend. Volgende week gaat hij aan het begin van de les al naar badje 4 en als dat goed gaat, blijft hij in badje 4! Na de zwemles hebben we met zijn drietjes boodschappen gedaan en slingers en ballonnen gekocht voor papa’s verjaardag. Helaas is de papa van Tijn en Femm vandaag overleden. Bas en Laura wisten al dat Martijn ziek was en nu hebben we ze verteld dat hij is doodgegaan. Bas zijn eerste reactie was: “Mam, als ik deze ballon omdraai, is het net een appel!” Later kwamen de vragen: “Maar dan heeft Tijn geen papa meer?” “Kunnen jullie ook doodgaan?” “En als ik ziek word, ga ik dan ook dood?” en Laura zei: “Het zou nog erger zijn als ónze papa dood was”.
Op 8 oktober vierden we Marks 40e verjaardag voor de familie. ’s Morgens hebben Bas en Laura hun knutselwerkjes van school gegeven. Na de lunch bleven ze maar vragen: “Wanneer komen de gasten?” Bas wilde graag voorlezen aan het bezoek, maar hij durfde niet zo goed. Uiteindelijk heeft hij het toch gedaan . Bas en Laura hebben een fijne dag gehad. Ze hebben fijn gespeeld en gezellig met zijn allen frietjes gegeten.
Bas en Laura zijn op 9 oktober even bij tante Maartje, oom Tom en Eline gaan spelen, zodat ik even bij Jolanda op bezoek kon (de moeder van Tijn en Femm). Bas, Laura en Eline hebben fijn op het speelveldje gespeeld.
Op 10 oktober werd Mark echt 40. Bas en Laura hebben hem een mooie fotopuzzel gegeven. Na school hebben we gezellig samen spelletjes gedaan. ’s Avonds kwamen opa en oma Van Aerle om op te passen. Bas en Laura mochten nog even opblijven en zijn toen lief gaan slapen.
Bas is op 11 oktober met zijn klas op pad geweest naar een veld in de buurt. Daar hebben ze spulletjes gezocht voor hun herfstmuseum. Ook mocht hij op school op de computer. Met zijn tweetjes zijn we gezellig bij opa Van Aerle op bezoek geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative