Untitled
30 okt 2017
week 308: 19 t/m 25 oktober

Op 19 oktober ben ik met Bas en Laura naar de Kinderboederij gefietst. We hebben de dieren gekeken (vooral het varken wat stond te plassen in zijn modderbad was erg grappig…) en zijn daarna fijn nog gaan spelen in het Speellandschap. ’s Avonds hebben we nieuwe spelletjes gedaan op de Wii.
Mark had op 20 oktober ook een dagje vrij en toen zijn we met zijn vieren naar LegoWorld in de jaarbeurs in Utrecht geweest. Het was érg leuk! Er stond heel veel Lego tentoongesteld (ook heel grote bouwwerken); er waren “ballenbakken” vol met Legoblokjes, waar de kinderen in konden gaan zitten bouwen; er waren grote springkussens; Bas en Laura hebben meegebouwd aan een heel grote auto; ze hebben op een echte graafmachine gezeten en Legoblokjes geschept; en ze hebben een stukje van een heel grote mozaiekpuzzel gebouwd. ’s Avonds zijn we gezellig nog bij de Chinees gaan eten. Het was een erg leuke dag!
Op 21 oktober was het kijkles bij zwemmen. Mark en ik hebben elkaar afgewisseld: we zijn om de beurt bij Bas en Laura gaan kijken. Bas, Laura en ik zijn even bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. ’s Middags zijn we met zijn drietjes ook nog even bij oom Tom, tante Maartje en Eline op bezoek geweest. Later op de middag zijn Bas en Laura samen met Mark nog bij oma Van Mierlo geweest en zijn ze bij opa gaan kijken die in het nieuwe huis aan het klussen was.
Bas en Laura hebben op 22 oktober een heel mooie bioscoop gebouwd van de Duplo . ’s Middags zijn we met zijn viertjes naar de bioscoop geweest naar “Dikkertje Dap”. De film was mooi en het was erg leuk!
Op 23 oktober begon school weer. Bas vond het leuk dat hij juf Esther weer zag . Hij neemt bijna iedere dag een tekening voor haar mee. Na school hebben we de schoolbieb gedaan en daarna hebben Bas en Laura thuis fijn samen gespeeld.
Bram is op 24 oktober na school bij ons komen spelen.
Op 25 oktober was de lampionnenoptocht van Kinderspel. ’s Middags zijn we naar het Wijkgebouw geweest om een mooie lampion te knutselen van een lege fles met vliegerpapier. Na het avondeten zijn we weer naar het Wijkgebouw gegaan, dit keer voor de optocht. Mark heeft mee het verkeer geregeld en ik heb met het groepje van Bas en Laura meegelopen. Het was erg leuk en Bas en Laura hebben heel goed gelopen. Weer terug bij het Wijkgebouw hebben ze nog een zakje chips gehad en daarna ben ik mee gaan opruimen en zijn Bas en Laura alvast met Mark mee naar huis gegaan.
Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]
Opa en oma Max schreef
31 okt 2017
 
Laura en jij hadden alle twee een super mooie lampion geknutseld en jullie hebben heel erg goed gelopen met de optocht. Nog wel toen het licht was en ook nog in het donker
 
 
Google Analytics Alternative