Untitled
14 nov 2017
week 309: 26 oktober t/m 1 november

Ik heb op 26 oktober geholpen met overblijven. Na school was Laura weer bij Ly en hebben Bas en ik gezellig samen spelletjes gedaan en heeft hij fijn in zijn nieuwe Bobo gepuzzeld.
Op 27 oktober zijn we ’s middags bij Eefje en Sjoerd op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. ’s Avonds zijn we samen met oma Van Aerle, tante Maartje en Eline naar “Trick or Treat” in het centrum geweest. De kinderen kregen allemaal een lampion en konden langs heel veel winkels om een snoepje te halen. Het was heel gezellig en we hebben heel veel kinderen van school gezien. Ook zijn we in de kerk geweest, waar de verlichting uit was en waar héél veel kaarsjes stonden. Nog voordat we de lampion hadden opgehaald, was Bas voorover van een paaltje gevallen met zijn hoofd op de grond. We zijn gauw even bij opa en oma Van Aerle gaan koelen. Hij heeft een flinke blauwe plek op zijn voorhoofd .
Bas en Laura hebben op 28 oktober weer gezwommen. Het was themales: ze hebben fijn spelletjes gedaan. Wel was Bas erg geschrokken toen hij aan het eind van de les met het trapje het zwembad uit wou klimmen. Hij gleed van het trapje af en had even moeite om weer boven te komen… Na de lunch zijn we naar Mila geweest, die haar 3e verjaardag vierde. Bas en Laura hebben fijn met de andere kinderen gespeeld. Nadat we met zijn allen frietjes gegeten hadden, kwam Elsa op Mila’s feestje! Ze heeft Mila’s nageltjes gelakt en haar een glittertatoeage gegeven. Daarna mochten ook alle andere kinderen een glittertatoeage laten zetten.
Op 29 oktober hebben Bas, Laura en ik boodschappen gedaan, hebben we uitnodigingen voor Bas zijn kinderfeestje gehaald en zijn we bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas vond het erg moeilijk wie hij uit wil nodigen voor zijn feestje. Ik heb de lijsten van alle kleuterklassen met hem doorgenomen en alle namen doorgestreept van de kindjes die hij niet wil vragen. Zo bleven er nog maar 12 kindjes over. Van die 12 heeft hij er 6 uitgekozen die hij gaat vragen.
We hebben op 30 oktober na school de uitnodigingen rondgebracht. Bas heeft zelf gefietst en heeft bij iedereen aangebeld. We zijn bij Tijn, Fee, Dries, Sem, Liv en Teun geweest. Het was stiekem nog een heel eindje fietsen, zeker Teun woont flink uit de richting. Bas was helemaal blij .
We zijn op 31 oktober na school bij de Action geweest om handschoenen te kopen voor Bas en Laura. Daarna zijn we naar Ellen geweest om Bas zijn haren te laten knippen. Bas heeft zelf gefietst; alles bij elkaar stiekem toch best een eind. Op de terugweg heeft hij voor het eerst ook langs het spoor gefietst over het zand-/grindpad. Dat vond hij even spannend, maar het ging erg goed.
Op 1 november zijn we samen met tante Maartje en Eline gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Na de lunch hebben we Laura naar Ly gebracht en zijn Bas en ik de autostoeltjes naar oma Van Mierlo gaan brengen (zij gaat Bas en Laura morgen van school halen). Oma vroeg of we nog wat wilden drinken, maar Bas had geen tijd: eindelijk kan de speelkamer ingericht gaan worden en hij kon niet wachten om daarmee te beginnen. Met zijn tweetjes hebben we Bas’ en Laura’s tafeltje en stoeltjes, Laura’s tent en puzzels en spelletjes in de speelkamer gezet. Bas was helemaal blij; hij riep steeds: “mama, het is net of we op vakantie zijn”!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative