Untitled
14 nov 2017
week 310: 2 t/m 8 november

Op 2 november ben ik met Maarten naar de NOAB-ledendag geweest. Ik heb Bas en Laura ’s morgens naar school gebracht en ’s middags heeft oma Van Mierlo ze van school gehaald. Bas en Laura hebben er fijn geknutseld en pannenkoeken gegeten. Mark heeft ze ’s avonds na het eten weer mee naar huis genomen. Toen het eigenlijk bedtijd was voor Bas en Laura, hebben ze mij gebeld. Bas was heel verdrietig en moest huilen omdat hij mij zo miste. Ook had hij een tekening voor mij gemaakt en die was hij vergeten; die lag nog bij oma. Laura miste mij ook en toen ik om 20:00 uur thuis kwam, zaten ze nog in de speelkamer te spelen… Mark en ik hebben ze snel in bed gelegd en toen zijn ze gelukkig lief gaan slapen.
Esther, de juf van Bas, sprak me op 3 november aan. Ze zei dat Bas het gisteren zo moeilijk had omdat hij mij miste… Hij hangt de laatste tijd heel erg aan mij. Ik krijg heel vaak een dikke knuffel en hij zegt vaak dat hij mij zo lief vindt. Ik zal er maar van genieten zolang als het duurt . ’s Middags heeft Ly bij ons gespeeld en ben ik samen met Bas zijn Lego gaan opbouwen in de speelkamer.
Op 4 november had Bas geen zin in de zwemles. Hij vindt het sinds hij in badje 4 zit weer best spannend, zeker nadat hij vorige week van het trapje afgegleden was. Bas klampte zich aan mij vast en juf Evelien pakte hem vast en heeft hem naar het zwembad gedragen. Gelukkig kwam hij met een lach op zijn gezicht na de zwemles het zwembad weer uit. ’s Middags zijn we op de fiets naar opa Van Aerle gegaan; die vierde vandaag zijn verjaardag. Bas, Laura, Eline, Amy en Mila hebben fijn samen gespeeld. We hebben gezellig met zijn allen gegeten en daarna is Bas voor het eerst in het donker op de fiets mee naar huis gefietst.
We hebben op 5 november met zijn vieren in de speelkamer de Lego opgebouwd; Bas en Laura spelen er graag! ’s Middags zijn we gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest.
Op 6 november hebben we na school de schoolbieb gedaan. Daarna kwamen opa en oma Van Aerle gezellig op bezoek.
Ly heeft ook op 7 november weer bij ons gespeeld. Bas en ik hebben weer verder gebouwd aan de Lego op de speelkamer.
Op 8 november hebben we weer gezellig geluncht bij opa en oma Van Aerle. Op de terugweg hebben we Dries opgehaald en Laura naar Ly gebracht. Bas en Dries hebben heel fijn bij ons gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative