Untitled
02 dec 2017
week 311: 9 t/m 15 november

Bas, Laura en ik hebben op 9 november de speelkamer verder ingericht en hebben Marks auto opgehaald bij de garage.
Op 10 november was de afsluiting van het thema “herfst” op school. Om 11:45 uur mochten de ouders op school komen en kregen we een filmpje te zien waarop te zien was wat de kinderen de afgelopen 6 weken geleerd en gedaan hadden bij talententijd. Daarna mocht je je kind(eren) uit de klas gaan halen en met hen een speurtocht doen waarbij allerlei knutselwerkjes te zien waren die de kinderen gemaakt hadden. Bas en Laura vonden het erg leuk; en ik ook! ’s Middags zijn Tijn en Ruben bij Bas komen spelen. Ze hebben heel fijn gespeeld.
Ook op 11 november wilde Bas niet gaan zwemmen. Gelukkig ging het toch weer goed en vond hij het achteraf toch weer leuk. Na de zwemles is Bas met mij mee boodschappen gaan doen. ’s Middags zijn we voor gordijnen voor in de woon- en speelkamer gaan kijken en we zijn gezellig nog even bij tante Willy op de verjaardag geweest.
Op 12 november zijn we naar de Ikea geweest om een keukenblok uit te zoeken voor in de aanbouw. Het was érg druk. Er was een flinke wachttijd voordat we geholpen konden worden met de bestelling van de keuken en dus hebben we in de tussentijd in het restaurant geluncht. Bas en Laura zijn heel lief geweest. Daarna zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest, waar we gezellig samen frietjes gegeten hebben.
Bas en Laura hebben op 13 november naar het eerste Sinterklaasjournaal van dit jaar gekeken. Er was storm op zee, de boot was nergens te zien en het Boek van Sinterklaas was overboord gevallen. Bas en Laura waren bang dat Sinterklaas nu niet meer weet waar we wonen. En dus hebben ze maar alvast hun schoen gezet en heel hard geroepen: “Wij wonen op de Frans Babylonstraat!!!”
Bas had op 14 november een mooie oplossing bedacht: “Als Sinterklaas nou niet kan komen dit jaar vanwege de storm, dan geven jullie ons toch gewoon cadeautjes?!”
Op 15 november hebben we gezellig bij opa en oma Van Aerle geluncht. ’s Middags kwam Ly bij ons en Bas, Laura en Ly hebben fijn met zijn drietjes gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative