Untitled
02 dec 2017
week 312: 16 t/m 22 november

Op 16 november zagen we toen we van school naar huis fietsten cadeautjes liggen bij het hek van Coppelmans! Waarschijnlijk gaat het om de overboord gevallen cadeautjes van de pakjesboot! Toen Bas en ik Laura naar Ly gebracht hadden, wilde Bas op onderzoek uit: we hebben een heel stuk door de wijk gewandeld om bij alle sloten te kijken of daar misschien ook pakjes waren aangespoeld.
Ly heeft op 17 november weer gezellig bij ons gespeeld.
Op 18 november hebben we na de zwemles naar de intocht van Sinterklaas gekeken op televisie. ’s Middags zijn we even naar het Zandbos geweest om foto’s te maken voor de speurtocht die we op Bas zijn kinderfeestje willen gaan doen. En natuurlijk hebben Bas en Laura ’s avonds hun schoen gezet .
Er zat op 19 november een knutselpakket voor een houten stoomboot in de schoenen van Bas en Laura! ’s Morgens hebben we gezellig samen de boten in elkaar geknutseld. Na de lunch kwam Sinterklaas in Deurne! We zijn bij het kasteel gaan kijken, maar voordat we Sinterklaas zagen, heeft het eerst flink geregend… Laura was verkleed als Zwarte Piet en Bas als Sinterklaas. Verschillende Zwarte Pieten kwamen even naar hem toe om even een praatje met “Sinterklaas” te maken. Na de intocht zijn we gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest.
Op 20 november hadden Bas en Laura een studiedag. ’s Middags zijn we gezellig met Jolanda, Tijn en Femm naar Boegafun in Venray geweest. De kindjes hebben er héél fijn gespeeld!
We zijn op 21 november na school bij het Wijkgebouw geweest, om de kast van Kinderspel te controleren. Bas en Laura hebben er lief zitten kleuren en mij geholpen spulletjes uit te zoeken.
Op 22 november hebben oma Van Aerle, tante Maartje en Eline gezellig bij ons geluncht. Zij hebben op Bas en Laura gepast, toen ik naar de tandarts moest. Ze hebben fijn gespeeld, zich verkleed en dansjes gedaan en er werd een hele show opgevoerd toen ik weer thuis kwam. 








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative