Untitled
17 dec 2017
week 314: 30 november t/m 6 december

Op 30 november zijn Bas en Laura met Jolanda en Tijn mee naar school gereden, omdat ze de keuken voor in de aanbouw kwamen brengen. ’s Avonds had Bas een Lego-autootje bij zijn schoen gezet: “die is voor Sinterklaas en Zwarte Piet, omdat ik morgen jarig ben”…
En op 1 december was Bas dan eindelijk 6 jaar! ’s Morgens heeft hij van Laura een vriendenboek gekregen en van Mark en mij het tankstation van de Lego. In de klas werd zijn verjaardag gevierd en mocht hij trakteren; daar heeft hij erg van genoten. ’s Middags hebben Bas en ik het tankstation opgebouwd en ’s avonds zijn we gezellig met zijn viertjes bij het pannenkoekenhuis in Lierop gaan eten.
Op 2 december hebben Bas en Laura gezwommen en daarna hebben we met zijn drietjes boodschappen gedaan. Bas kon niet wachten totdat eindelijk “de gasten” kwamen. Hij is flink verwend en heeft mooie cadeau’s gekregen. Hij heeft fijn gespeeld met Eline en een hele tijd met Lars aan zijn nieuwe Lego-trein gebouwd. We hebben met zijn allen gegeten en daarna zijn Bas en Laura lief gaan slapen.
Bas, Laura en ik hebben op 3 december spelletjes gedaan en met de lego gespeeld en opa en Mark hebben in de bijkeuken aan het keukenblok gewerkt. Bas en Laura waren vervelend en niet zuinig op hun nieuwe speelgoed… ze hadden de lego uit elkaar gehaald en de spelletjesdozen leeggekiept .
Op 4 december kwam Sinterklaas en Zwarte Piet op school. Laura zat met 19 andere kinderen in het schoolorkest en heeft met de tamboerijn vrolijk mee muziek gemaakt en meegezongen. Daarna was het Pietengym, waar ik bij meegeholpen heb. Na school heeft Teun bij Bas gespeeld.
Bas en Laura hadden op 5 december een circuit gedaan door de hele school, waar ze in iedere klas een andere activiteit/spelletje konden doen. En na het avondeten werd er op de deur gebonkt en aangebeld: Sinterklaas is ook bij ons geweest! We hebben gezellig met zijn viertjes de cadeautjes uitgepakt en Bas en Laura hebben nog even mogen spelen.
Op 6 december hebben we samen met tante Maartje en Eline gezellig geluncht bij opa en oma Van Aerle. Na de lunch is Eline bij ons komen spelen. Bas is helemaal blij met zijn “Wonky Monkey” (een bluetooth-speler). Toen er een liedje van Dré Hazes op kwam, riep Laura: “Mama, ik word daar heel gelukkig van” .
We zijn toch maar weer begonnen met de Forlax. We zijn een paar weken geleden gestopt en het leek even goed te gaan, maar nu gaat het toch iedere keer weer mis en heeft Bas weer regelmatig een vieze broek.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative