Untitled
17 dec 2017
week 315: 7 t/m 13 december

Op 7 december mochten Bas en Laura een cadeautje mee naar school nemen om mee te spelen. Bas had “Wie is het” meegenomen. Na school is Bas bij Jule gaan spelen, al ging het niet van harte in het begin en wilde hij eigenlijk bij ons spelen. Uiteindelijk heeft hij het wel goed naar zijn zin gehad.
Bas is op 8 december ’s middags bij Fee gaan spelen. Dat ging verrassend goed. Hij liep zelf naar binnen (normaal kruipt hij achter mij weg), deed zijn jas en schoenen uit en ging boven met de andere kinderen spelen. Het was een drukke boel: Fee heeft 1 zus, 1 broer en 1 broertje en Dries was er ook met zijn 2 broers en 1 zus. Bas heeft het erg leuk gehad.
Op 9 december was ik een dagje weg en is Mark met Bas en Laura naar de zwemles geweest. Het had gesneeuwd en met zijn drietjes hebben ze een mooie sneeuwpop gemaakt in de tuin.
Mark en opa Van Mierlo hebben op 10 december aan het keukenblok in de bijkeuken gewerkt. Bas, Laura en ik hebben spelletjes gedaan, met de Lego gespeeld en Bas zijn nieuwe wereld-puzzelbol in elkaar gezet.
Op 11 december waren de fietspaden te slecht om te fietsen vanwege de sneeuw, en dus heb ik Bas en Laura met de auto naar school gebracht. Overdag heeft het ook nog gesneeuwd en Mark (die vandaag thuis werkte) en ik zijn met de slee naar school gewandeld om Bas en Laura op te halen. Bas en Laura vonden het heel leuk: ze zijn nog nooit met de slee van school naar huis gegaan én Mark komt ze bijna nooit mee ophalen.
De leraren in het basisonderwijs staakten op 12 december, en dus hadden Bas en Laura een dagje “vrij”. Mark en ik moesten wel gewoon werken en dus is Bas naar tante Maartje, oom Tom en Eline geweest en Laura naar opa en oma Van Aerle (Laura had gisteravond koorts, ze is erg verkouden en voor Eline kan het vanwege haar diabetes erg zijn als ze ziek zou worden). Bas heeft fijn gespeeld en toen ik hem na het werk ging ophalen, wilde Eline graag mee om bij ons te spelen. (Laura had geen koorts meer en we hadden van oma gehoord dat ze niet ziek leek te zijn, alleen flink verkouden). Bas en Eline hebben een tijd in de sneeuw gespeeld en we hebben spelletjes gedaan.
Op 13 december was de kerstmiddag van Kinderspel. Er waren 48 kinderen en het was weer een geslaagde middag. We hebben eerst een film gekeken en daarna waren er allerlei activiteiten en spelletjes (knutselen, glittertattoo’s, kerstboom versieren, met Duplo een kerststal bouwen, wafels versieren, skilopen).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative