Untitled
30 dec 2017
week 317: 21 december t/m 27 december

Op 21 december heb ik geholpen met overblijven. Bas is een paar keer gezellig even binnen bij mij komen kijken .
Het was kerstontbijt op 22 december. ’s Morgens vroeg heb ik sneeuwpopjes gemaakt van eieren, chocoladebolletjes en zoutstengels voor de klassen van Bas en Laura. Ze hebben ieder in hun eigen klas gegeten, gezellig met de kaarsjes aan. Aan het eind van de ochtend ben ik naar school gegaan om bij de kerstviering te zijn. Bas was mij aan het zoeken en toen hij me eenmaal gezien had, kwam er een lach van oor tot oor en bleef hij maar zwaaien . Thuis hebben we gezellig spelletjes gedaan en Bas en Laura mochten kiezen wat we zouden eten: pannenkoeken!!!
Op 23 december zijn we naar de VVV in Helmond geweest en daarna moest ik toch echt mee naar de Action om het zakgeld op te maken . Bas had een wc’tje gekocht waar water uitkomt als je de deksel opendoet… Volgende keer gaat hij écht sparen .
We hebben op 24 december gezellig met zijn viertjes een kerstfilm gekeken (The Polar Express) en daarna hebben we lekker gegourmet. Laura mocht vanavond bij Bas logeren. Ze hadden het erg gezellig en het duurde even voordat ze gingen slapen .
Op 25 december, 1e kerstdag, waren Bas en Laura al erg vroeg aan het rondrennen. We hebben gezellig met zijn vieren ontbeten en zijn aan het eind van de ochtend naar opa en oma Van Mierlo gegaan. We hebben lekker gegeten, gezellig spelletjes gedaan en Bas is een stuk gaan wandelen met opa, oom Anton, Mark en Lars.
Ook op 2e kerstdag, 26 december, hebben we met zijn vieren een gezellig kerstontbijt gehad. Daarna heeft Mark samen met Bas een dino en vliegtuigjes in elkaar gezet, die hij met zijn kinderfeestje gekregen had. ’s Middags hebben we gezellig bij opa en oma Van Aerle gegourmet. Na het eten hebben de kindjes naar Frozen gekeken. Bas had thuis al eens gezegd dat ik die film maar met Laura moest gaan kijken als hij er niet was, “want hij hield niet zo van Frozen”…, maar hij heeft toch stiekem zijn best mee zitten kijken .
Op 27 december hebben we boodschappen gedaan en zijn we bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Bas was helemaal blij dat hij met Eline mee naar de Intertoys mocht. Hij kwam vragen of hij alvast € 1 mocht hebben . Zaterdag krijgt hij weer zakgeld en ik heb zo’n idee dat hij ook dan niet gaat sparen… Weer thuis hebben Bas en Laura fijn samen in de tuin gespeeld. Toen het al donker was, heb ik ze toch maar naar binnen geroepen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative