Untitled
12 jan 2018
week 318: 28 december t/m 3 januari

Op 28 december zijn we bij tante Marian en ome Henny op bezoek geweest om de spulletjes die we mochten lenen voor Bas zijn kinderfeest terug te brengen. ’s Avonds zijn we gezellig met opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline gaan eten bij Dinertijd.
Tante Maartje en Eline zijn op 29 december op bezoek geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld.
We zijn op 30 december boodschappen gaan doen met zijn drietjes. En daarna werd er ook deze week niet gespaard… . We zijn bij Intertoys, het Kruidvat, de Hema en uiteindelijk ook nog bij de Action geweest. Laura heeft een schildersetje van Frozen gekocht en Bas een krasblok van Spiderman. Samen met Mark zijn Bas en Laura Elines vest terug gaan brengen, wat ze gisteren bij ons had laten liggen. Ze hebben er gezellig nog wat gedronken.
Op 31 december zijn we het vriendenboekje van Lize (die zit pas bij Laura in de klas) terug gaan brengen. Lizes moeder vroeg of we even binnen wilden komen en Bas en Laura hebben er een tijdje fijn gespeeld. ’s Avonds zijn we naar Erik en Fanny geweest om oud en nieuw te vieren. Bas en Laura gingen pas laat naar bed en ze hebben maar een paar uur geslapen, voordat we ze rond 23:50 uur weer uit bed haalden. We gingen buiten naar het vuurwerk kijken, maar Laura wilde al snel naar binnen. Bas is met Mark buiten gebleven en ik ben met Laura naar binnen gegaan. We waren pas rond 02:00 uur weer thuis.
Opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline kwamen op 1 januari ’s morgens bij ons op bezoek en ’s middags zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest. Daar waren ook tante Monique, oom Anton, Esther en Lars.
Op 2 januari hebben Bas, Laura en ik spelletjes gedaan en heb ik samen met Bas zijn koffer ingepakt; na de lunch kwamen tante Maartje en Eline hem ophalen voor zijn verjaardagscadeau: hij mag er een nachtje logeren en morgen gaan ze een dagje weg. Bas had er heel veel zin in. Hij kwam naar me toe met een paar sokken en vroeg: “mam, zijn deze sokken een beetje feestelijk?” . Tante Maartje, Eline en Bas zijn bij oma Van Aerle op bezoek geweest. Daar had Bas een tekening voor mij gemaakt en die wilde hij “nu” aan mama geven… Hij had heimwee, maar gelukkig ging het weer beter toen ze bij tante Maartje thuis waren. Ze hebben een film gekeken en daarna sliep Bas met Eline in het grote bed. Het duurde een hele tijd voordat ze sliepen…
Bas is op 3 januari met tante Maartje, oom Tom en Eline naar Hullie geweest. Hij heeft er heel fijn gespeeld en tussen de middag lekker poffertjes gegeten. ’s Avonds zijn ze nog lekker bij McDonalds gaan eten en daarna werd hij weer thuisgebracht. Hij heeft het super fijn gehad!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative