Untitled
12 jan 2018
week 319: 4 t/m 10 januari

Op 4 januari is eerst oma Van Mierlo op bezoek geweest en later op de middag kwamen ook tante Maartje, Eline, Amy en oma Van Aerle.
Agnes, Lisa en Tim kwamen op 5 januari op bezoek. Bas, Laura, Lisa en Tim hebben fijn gespeeld, maar vooral ook erg veel rommel gemaakt…
Mark is op 6 januari met Bas en Laura mee naar de zwemles geweest. ’s Middags ben ik weer met ze op pad geweest; we zijn bij Intertoys, de Action en het Kruidvat geweest, want het zakgeld moest toch echt weer op . ’s Avonds kwam opa Van Mierlo oppassen, omdat Mark en ik naar de bioscoop gingen. Bas en Laura mochten nog even opblijven en hebben lekker met (veel) chips nog televisie mogen kijken.
Op 7 januari zijn we gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna hebben we fijn nog een tijdje gewandeld bij het Buntven in het Zandbos.
Bas en Laura moesten op 8 januari weer naar school. Bas heeft in zijn klas “geproost op het nieuwe jaar” met kinderchampagne. Toen ze weer thuis waren, hebben we met zijn drietjes gezellig spelletjes gedaan.
Jule is op 9 januari bij ons komen spelen.
Op 10 januari zijn we gezellig samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Bas is met Eline mee “gaan shoppen”. Daarna ben ik met Bas en Laura carnavalskleren gaan kopen: Bas heeft een koeienpak uitgezocht en Laura een lieveheersbeestjesjurk.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative