Untitled
26 jan 2018
week 320: 11 t/m 17 januari

Op 11 januari is Eline na school gezellig bij ons komen spelen.
Bas had op 12 januari met Fee afgesproken en Laura met Ly. Ze hebben gezellig met zijn vieren met de strijkkralen gespeeld en ze hebben een hele tijd in de tuin gespeeld, al hadden ze wel regelmatig “ruzie” over wie er op de schommels mocht.
Op 13 januari is Mark met Bas en Laura naar zwemles geweest. ’s Middags ben ik met Bas en Laura naar de Action en het Kruidvat geweest, want het zakgeld was weer binnen .
We zijn op 14 januari eerst op bezoek geweest bij opa en oma Van Aerle, waar ook tante Maartje, oom Tom en Eline waren en daarna zijn we ook nog bij opa en oma Van Mierlo geweest.
Op 15 januari hebben we na school de schoolbieb gedaan. Bas en Laura waren deze keer niet bij mij in de bieb: ze hebben bij juf Wilke in de klas de tafeltjes afgepoetst (altijd leuk met een sprayer ) en mee opgeruimd. Thuis hebben we gezellig spelletjes gedaan.
Bram kwam op 16 januari na school bij Laura (en Bas) spelen.
Op 17 januari was het Techniekmiddag van Kinderspel. Er waren allerlei spelletjes waar ze stickers mee konden verdienen (peperkoekhappen, “spijkerpoepend” met een magneet bierdopjes van de grond oprapen, een houten robot versieren, een knikkerbaan, bouwen met Knexx en construx, onderzoeken wat er magnetisch is en wat niet, kleurplaten en communiceren door plastic bekertjes met een touwtje ertussen). Het was een geslaagde middag.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative