Untitled
03 feb 2018
week 321: 18 t/m 24 januari

Op 18 januari heb ik geholpen bij het overblijven op school. Na school zijn we bij de praktijkondersteuner geweest. Bas heeft 2 wratten onder zijn voet en die moesten aangestipt worden. Hij vond het heel spannend, maar heeft het heel goed gedaan. Als het over 2 weken niet weg is, moeten we nog even terugkomen.
Bas kwam heel enthousiast uit school op 19 januari: met talententijd hebben ze het thema “beroepen” en vandaag was er een politieagent op school. Met een groepje kinderen mochten ze de politieauto bekijken en kregen ze uitleg over wat de politie doet. Bas kreeg een “politiediploma”, waar hij heel trots op is. Hij had een bekeuring gemaakt voor “Marik” van maar liefst € 1.000 omdat hij te hard gereden had. Na het avondeten ben ik met Bas nieuwe schoenen gaan kopen. Hij zag schoenen staan met lampjes erin en die moesten het worden… en natuurlijk moest zijn diploma mee naar de winkel .
Op 20 januari is Mark weer mee geweest naar de zwemles. ’s Middags is hij met Bas naar de winkel geweest; Laura wilde niet mee: zij heeft deze week gespaard!
We zijn op 21 januari bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. ’s Middags moesten we naar de verjaardag van Esther en Ruben, maar omdat Laura koorts kreeg, ben ik daar alleen met Bas naar toe gegaan. We moesten naar Nuenen en Bas heeft de hele autorit zijn politiediploma tegen het raam gehouden, zodat iedereen kon zien dat hij van de politie was .
Op 22 januari kwamen oma Van Aerle, tante Maartje en Eline op bezoek na school.
We zijn op 24 januari gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative