Untitled
03 feb 2018
week 322: 25 t/m 31 januari

Op 25 januari is Bas met school vanwege het thema “beroepen” tijdens talententijd naar de Snackbar geweest. Hij vond het geweldig! Hij mocht in de keuken kijken en ze hadden allemaal een ijsje en frietjes gehad. Het ijsje hebben ze in de frietzaak opgegeten, de frietjes had Bas nog niet op, dus had hij zijn frietzakje mee naar school genomen. Hij stond op het schoolplein met zijn frietjes en de juf zei dat hij ze buiten even op moest eten, omdat het anders wat minder leuk was voor de kinderen die niet naar de snackbar geweest waren. Hij kon ze niet allemaal op en toen ik hem van school kwam halen, zei hij: “mam, ik heb honger. Maar ik heb nog wat…” en toen haalde hij wat frietjes uit zijn broekzak… Toen we terug naar huis fietste, zei Bas: “mam, ik heb verkering”. Met Veerle. Toen ik hem vroeg wat het was, zei hij: “mam, dat weet je wel…”
Laura is op 26 januari bij Ly gaan spelen. Ze wilde er op de loopfiets naar toe en Bas ging mee op de step. Daarna ben ik met Bas naar de Action geweest.
Op 27 januari ben ik met Bas en Laura naar de zwemles geweest. Mark was klussen met opa. ’s Middags zijn oma Van Aerle, tante Maartje en Eline gezellig op bezoek geweest. En Bas en Laura wilden ook vandaag naar de Action, om wat voor hun zakgeld te kopen.
Mark is op 28 januari met Bas en Laura een blokje om geweest; Laura om te oefenen op haar loopfiets en Bas wilde mee op de step. ’s Middags zijn we bij oma Van Mierlo op de verjaardag geweest. Bas en Laura hebben een hele tijd fijn in de tuin gespeeld met Esther, Lars en de buurkindjes. We hebben samen met opa en oma, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars nog frietjes gegeten en daarna zijn we weer naar huis gegaan.
Op 29 januari hebben we de schoolbieb gedaan na school. Daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Giel kwam op 30 januari met Bas spelen. Het ging er wat wild aan toe… Giel heeft Laura’s harkje stuk gebroken en hij is met tipi-tent en al omgekukeld…
Op 31 januari had Mark ’s middags vrij genomen en zijn we met zijn vieren bij het Meerdal gaan zwemmen. Het was lekker rustig en we hebben een heel fijne middag gehad! Bas en Laura hebben heel fijn gespeeld en gezwommen. We hebben gezellig nog in het Grand Café frietjes gegeten, Bas en Laura hebben nog even in de binnenspeeltuin gespeeld en daarna zijn we weer naar huis gegaan.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative