Untitled
16 feb 2018
week 323: 1 t/m 7 februari

Op 1 februari zijn we na school weer naar de huisarts geweest om Bas zijn wratten nog een keer aan te laten stippen. Hij heeft het weer heel goed gedaan. Daarna zijn we nog bij de Action geweest om spullen te kopen voor de carnavalsmiddag van Kinderspel.
Bas en Laura hebben fijn met zijn tweetjes geknutseld na school op 2 februari.
Op 3 februari was het kijkles bij zwemmen. Om de beurt zijn Mark en ik bij Bas en Laura gaan kijken. Hij heeft inmiddels een andere badmeester en sindsdien heeft hij weer zin om naar zwemles te gaan. Eerst had hij juf Evelien, dat vond hij ook fijn, maar de badmeester die hij in de tussentijd had, vond hij minder fijn. In badje 4 leggen ze aardig wat meters af met zwemmen op de rug en de buik. Bas heeft wel nog een kurk om, maar hij doet erg zijn best en het gaat best goed. ’s Middags zijn Bas, Laura en ik bij tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek geweest. Oma Van Aerle en Max waren er ook. Bas, Laura en Eline hebben fijn boven gespeeld.
Bas en Laura zijn op 4 februari gezellig een middagje bij tante Monique en Esther geweest.
Op 5 februari kwam Esmée bij Laura spelen en zijn opa en oma Van Aerle, tante Maartje en Eline op bezoek geweest. Esmée vroeg of ze mijn schoenen aan mocht en Laura en Esmée renden rond met mijn “hakkeschoenen” aan en Bas met Eline’s schoenen; ze hadden de grootste lol.
Bas en Laura zijn op 6 februari samen bij de politie geweest op school tijdens talententijd.
Op 7 februari was de carnavalsmiddag van Kinderspel. Na school is Bas in zijn koeienpak gekropen en zijn we naar het Wijkgebouw gegaan. Daar konden ze eerst spelletjes doen en knutselen (sjoelen, blik gooien, wafels versieren, masker kleuren, muizenmeppen, schminken, glittertattoo’s) en daarna kwam groep 8 en werd er met prins Cas en prinses Faye gehost. Het was een leuke middag!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative