Untitled
02 maa 2018
week 325: 15 t/m 21 februari

Ellen heeft op 15 februari Bas zijn haar geknipt. Thuis hebben Bas en Laura weer druk de Efteling nagebouwd/nagespeeld met de Duplo en Playmobil. ’s Avonds zijn we met opa en oma Van Mierlo, oom Anton, tante Monique, Esther en Lars gaan eten in Aarle-Rixtel. Het was gezellig!
Op 16 februari moesten Bas en Laura even mee naar kantoor. Ze hebben gezellig met Lisa en Sophie gekleurd en televisie gekeken. Daarna hebben we nog broeken gekocht voor Bas, want die had er weer 3 kapot…
Mark is op 17 februari met Bas en Laura naar zwemles geweest en naar de winkel om wat uit te zoeken voor hun zakgeld. Bas en Laura zijn met Mark bij oma Van Mierlo op bezoek geweest en bij opa in het nieuwe huis. ’s Avonds hebben we lekker pannenkoeken gegeten.
Op 18 februari zijn we in het Zandbos gaan geocachen. We hebben lekker een stuk gewandeld en zijn daarna nog doorgereden naar de Bikkels, waar Bas en Laura fijn gespeeld hebben in het speeltuintje. We hebben gezellig met zijn viertjes bij de frietzaak gegeten.
We hebben op 19 februari de schoolbieb gedaan en zijn daarna gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest, waar tante Maartje en Eline ook waren.
Op 20 februari is Ly bij ons komen spelen na school.
We hebben op 21 februari gezellig geluncht bij opa en oma Van Aerle. Eline is met ons mee naar huis gefietst om bij Bas te spelen; Laura heeft fijn bij Ly gespeeld. Toen we Laura hadden weggebracht, zijn Bas, Eline en ik even naar het speeltuintje geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative