Untitled
02 maa 2018
week 326: 22 t/m 28 februari

Op 22 februari heb ik geholpen bij het overblijven. Na school zijn we een cadeautje voor Ly gaan kopen (die was vandaag jarig en Laura mocht onverwacht bij haar komen spelen) en hebben Bas en ik Laura naar het feest gebracht. Bas en ik hebben gezellig spelletjes gedaan.
Op 23 maart kwam Maud na school bij Bas spelen en Ly bij Laura. Bas wilde al een tijdje weer afspreken, maar hij wist niet goed met wie. Hij wist niet wie hij als vriend moest kiezen. We hebben hem uitgelegd dat het helemaal niet wil zeggen dat als hij met iemand afspreekt, dat dat dan zijn vriend moet zijn en dat hij dan niet meer met andere kinderen mag spelen. Hij vond het heel spannend om iemand te vragen om af te spreken en ik ben heel blij dat hij dat toch weer gedaan heeft!
Mark is op 24 februari weer mee naar de zwemles geweest. ’s Avonds zijn we gezellig gaan uit eten met opa en oma Van Mierlo, oom Anton, tante Monique, Esther en Lars. Bas heeft goed gegeten en fijn in de speelhoek gespeeld.
Op 25 februari zijn Mark, Bas en Laura naar de handbalwedstrijd van Lars gaan kijken. ’s Middags zijn we bij ome Piet en tante Willy op bezoek geweest.
Bas is op 26 februari met Eline gaan “shoppen” toen we bij opa en oma Van Aerle wat gingen drinken. Hij had een “strandbalknuffel” en een foam-vliegtuigje gekocht en had ook nog geld over. Hij was helemaal trots .
Bas is op 27 februari bij Jule gaan spelen! Hij heeft daarmee zijn eerste sticker verdiend die hij krijgt als hij ergens anders gaat spelen. Als hij 3 stickers heeft, mag hij een “feesttoetje” uitzoeken. Charlotte (de moeder van Jule) zei dat ze vond dat Bas zo “gegroeid” was. Hij kwam spontaan dingen tegen haar vertellen en was een stuk minder verlegen dan hij voorheen was.
Op 28 februari was ik op kantoor mijn sleutels kwijt toen ik naar huis ging… ik had wel nog de afstandsbediening van de garagedeur, maar niet mijn sleutelbos. Ik ben met Jolanda mee naar school gereden en Jolanda wilde ons ook even naar huis brengen, maar Bas bleef maar huilen en roepen dat ze niet met zijn vieren achterin mochten van de politie… en dus zijn we maar naar huis gelopen. Thuis heb ik de reservesleutel van mijn auto gepakt en zijn we alsnog naar opa en oma Van Aerle gegaan om te lunchen. ’s Middags heeft Esmée gezellig bij ons gespeeld. Toen mijn sleutels weer terecht waren, zijn Bas, Laura en ik naar kantoor gewandeld om mijn fiets op te halen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative