Untitled
17 maa 2018
Week 327: 1 t/m 7 maart

We hebben op 1 maart met zijn drietjes gezellig spelletjes gedaan na school.
Op 2 maart kwam Fee bij Bas spelen en Lize bij Laura. Het was een drukke boel…
Toen Mark, Bas en Laura op 3 maart weer thuis waren van de zwemles, hebben we met zijn vieren een sneeuwpop gemaakt in de tuin. ’s Middags zijn we bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Lucy was er ook. Bas en Laura zijn met Mark nog even mee naar opa geweest, die aan het klussen was.
Mark moest op 4 maart voor zijn werk naar Ierland. ’s Middags zijn we met zijn vieren naar Amsterdam gereden. We hebben even naar de opstijgende en landende vliegtuigen gekeken en zijn daarna bij McDonalds gaan eten. Bas voelde zich niet lekker en hij voelde erg warm aan. We zijn toch nog even op Schiphol geweest (waar vooral de lopende banden erg leuk waren) en toen ben ik met Bas en Laura weer naar Deurne gereden. Onderweg moesten Bas en Laura plassen toen we nét het laatste tankstation voorbij gereden waren… Na een stukje omrijden kon ik langs de weg stoppen en de rest van de weg naar huis ging het weer goed. Bas had koorts en ’s nachts is hij vaak wakker geweest en heeft hij veel gehoest.
Op 5 maart was Bas al vroeg in de speelkamer aan het spelen. Hij had geen koorts meer, maar wilde wel graag thuis blijven. Toen ik vroeg of hij dan ging spelen of dat hij op de bank ging liggen, zei hij dat hij wilde gaan spelen. Hij zei in eerste instantie dat hij dan toch wel op de bank wilde liggen, maar tijdens het ontbijt zei hij dat hij toch wel naar school wilde. Eenmaal op school wilde hij toch weer mee naar huis. De juf, Bas en ik hadden afgesproken dat hij het toch zou proberen en als het niet zou gaan, dat ik Bas dan op zou komen halen. Rond de middag belde de conciërge om te vragen of ik Bas op kwam halen. De juf sprak me nog even aan; ze zei dat ze dacht dat er niets aan de hand was (Bas had met de gym fanatiek meegedaan als hij zelf de tikker was, maar als een ander tikker was, had hij ineens weer heel veel last van hoestbuien), maar omdat we hem beloofd hadden dat ik hem zou komen halen als hij zei dat het toch niet ging, had ze me toch laten bellen. Thuis ging Bas languit op de bank liggen met zijn handen achter zijn hoofd en zijn benen over elkaar: “Zo, nou kan ik lekker lang televisie kijken”. Toen ik even ging kijken hoe het met “de patiënt” ging, stond hij naast de bank met Bumba mee te dansen… De laatste 1,5 uur voordat we Laura moesten gaan halen, vroeg hij iedere 5 minuten hoe lang het nog duurde tot de school uit was, want dan mocht hij weer gaan spelen. We hebben Laura en Jule van school gehaald (Jule zou bij ons komen spelen en Charlotte moest weg) en met zijn drietjes hebben ze even gespeeld. Omdat Jule zich niet helemaal fit voelde, mochten ze televisie kijken en lagen ze gezellig met zijn drieën op de bank. ’s Avonds hebben we gezellig nog even met Mark gebeld.
We hebben op 6 maart spelletjes gedaan na school en Bas en Laura wilden heel graag helpen met ramen wassen, al waren ze dat al gauw weer beu en zijn ze lief samen gaan spelen.
Op 7 maart kregen Bas en Laura hun rapport; ze hebben het allebei heel goed gedaan! We zijn gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen, samen met tante Maartje en Eline.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative