Untitled
17 maa 2018
week 328: 8 t/m 14 maart

Op 8 maart was Bas helemaal blij dat hij Mark weer zag! Ly kwam na school bij ons spelen. Bas, Laura, Ly en ik hebben gezellig samen cakejes gebakken en versierd.
Bas en Laura zijn op 9 maart bij opa en oma Van Mierlo gaan logeren, omdat Mark en ik een weekendje weg waren. Ze hebben lief gespeeld en zijn gezellig met oma bij McDonald’s gaan eten.
Oma heeft Bas en Laura op 10 maart naar de zwemles gebracht. Vandaag kregen de kinderen die níet doorgaan naar het volgende badje een briefje, en Bas en Laura hebben allebei géén briefje gehad; dat zou betekenen dat ze allebei door zijn! Bas en Laura hebben bij oma fijn gepuzzeld, spelletjes gedaan, buiten gespeeld en lekker pannenkoeken gegeten.
Op 11 maart kwamen Mark en ik Bas en Laura weer halen bij oma. Bas en Laura wilden heel graag vandaag nog wat gaan kopen voor hun rapport- en zakgeld (ze konden niet wachten tot woensdag) en dus zijn we nog even naar het centrum geweest, waar ze allebei geslaagd zijn. Met zijn vieren hebben we gezellig gegeten bij de Chinees, om onze trouwdag te vieren.
We hebben op 12 maart de schoolbieb gedaan en daarna kwamen opa en oma Van Aerle, tante Maartje en Eline gezellig bij ons op bezoek.
Op 13 maart zijn Bas en Laura na school bij oma Van Mierlo gaan spelen, terwijl Mark en ik 10-minuten-gesprek hadden op school. Juf Esther gaf aan dat ze Bas meer uitdaging wilde gaan geven. Ze wil het wel rustig opbouwen, omdat Bas het soms uit de weg gaat om nieuwe dingen te proberen, waarschijnlijk omdat hij bang is om fouten te maken en soms gefrustreerd wordt als iets niet in één keer goed gaat. Omdat hij nu lekker in zijn vel zit, wil ze hem niet teveel nieuwe dingen ineens op gaan leggen, omdat hij het wel leuk moet blijven vinden. Verder zag zijn rapport er prima uit en herkenden we hem helemaal in de dingen die de juf over hem vertelde. Zo kan hij niet zo goed tegen zijn verlies en wil hij graag dat dingen lopen zoals hij het graag wil. Als dat niet zo is, dan vindt hij het snel niet leuk meer en gaat hij wat anders doen.
Het was studiedag op 14 maart. We zijn ’s morgens eerst naar de tandarts geweest. Alles was goed en zag er netjes uit. We hebben bij opa en oma geluncht en Bas is weer met Eline gaan “shoppen”. Weer thuis hebben Bas en Laura heel lief samen gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative