Untitled
12 apr 2018
week 329: 15 t/m 21 maart

Bas is op 15 maart na school bij Jule gaan spelen. Voor de kerstvakantie heb ik een gesprek gehad met juf Esther en Moniek. Daar werd voorgesteld om Bas te belonen als hij bij iemand anders gaat spelen. We hebben met Bas afgesproken dat hij een “feesttoetje” mag uitzoeken als hij 3 stickers heeft. Sinds dat gesprek had Bas nog maar één keer vaker afgesproken en vandaag had hij dus zijn 2e sticker verdiend. Tijdens het spelen vroeg hij aan Jule of hij morgen weer mag komen spelen, “want dan heb ik 3 stickers en mag ik een toetje uitzoeken” 
Op 16 maart kwam Veerle bij Bas spelen en Ly bij Laura. Ze hebben erg fijn gespeeld alle vier.
Mark is op 17 maart met Bas en Laura naar zwemles geweest. Dit was de laatste keer in badje 2 voor Laura en badje 4 voor Bas. Bas had nog een cadeautje thuis liggen, waar hij fijn mee gespeeld heeft. ’s Avonds na het douchen mochten Bas en Laura in hun pyjama gezellig nog even mee naar beneden. Met wat drinken en een bakje chips hebben we met zijn viertjes tekenfilmpjes gekeken.
Op 18 maart zijn we gezellig bij oma Van Mierlo op bezoek geweest.
Jule is op 19 maart bij Bas komen spelen.
We zijn op 20 maart gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje was er ook.
Op 21 maart was het letterfeest bij Bas in de klas. De ouders van de kinderen van groep 3 hadden lekkere hapjes gemaakt, en ook groep 2 mocht gezellig mee feesten en snoepen. We hebben samen met Eline en tante Maartje geluncht bij opa en oma Van Aerle en daarna is Bas op het kinderfeestje van Tijn en Ruben geweest. Ze zijn naar Trollenland geweest, waar ze heel fijn gespeeld en frietjes gegeten hebben. Bas heeft het super naar zijn zin gehad!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative