Untitled
12 apr 2018
week 330: 22 t/m 28 maart

Op 23 maart zijn Bas, Laura en ik bij opa Van Aerle op bezoek geweest in het ziekenhuis. Daarna zijn we nog even wat gaan drinken bij oom Tom, tante Maartje en Eline.
Mark is op 24 maart met Bas en Laura naar de zwemles geweest. Bas en Laura zijn allebei door naar het volgende badje! Laura zit nu in badje 3 en Bas in badje 5. Bas is na de zwemles met Tijn en Ruben naar het speelveldje geweest. ’s Middags zijn Bas en Laura bij tante Maartje, oom Tom en Eline gaan logeren. Ze zijn de eendjes gaan voeren, hebben fijn in het speeltuintje gespeeld, lekker frietjes gegeten en film gekeken. Bas, Laura en Eline mochten gezellig met zijn drietjes in het grote bed!
Op 25 maart hebben Bas en Laura fijn nog bij tante Maartje gespeeld. ’s Middags zijn we met zijn vieren bij oma Van Mierlo op bezoek geweest en hebben we gezellig met zijn vieren met de Lego gebouwd.
Oma van Mierlo heeft Bas en Laura op 26 maart van school gehaald, omdat ik naar opa Van Aerle in het ziekenhuis moest. ’s Avonds zijn Bas, Laura, Mark en ik bij opa op bezoek geweest.
Op 27 maart was ik weer naar het ziekenhuis en heeft Mark Bas en Laura opgehaald van school. Ze zijn naar de winkel geweest, waar Bas en Laura wat voor hun zakgeld gekocht hebben.
Bas is op 28 maart bij Fee gaan spelen. Hij vond het weer even spannend, maar heeft het toch gedaan. Hij heeft daarmee zijn 3e sticker verdiend en mocht een “feesttoetje” uitzoeken.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative