Untitled
12 apr 2018
week 331: 29 maart t/m 4 april

Op 29 maart ben ik met Bas en Laura weer bij opa Van Aerle in het ziekenhuis op bezoek geweest. Op de terugweg zijn we met zijn vieren bij McDonalds gaan eten.
Bas en Laura hebben op 30 maart ’s middags bij oom Tom en Eline gespeeld. Oom Teun en Daan waren er ook. Tante Willeke, tante Maartje en ik waren bij opa en oma in huis; opa mocht vandaag weer naar huis!
Op 31 maart is Mark weer met Bas en Laura naar de zwemles geweest en hebben ze boodschappen gedaan. Thuis hebben ze eieren geschilderd. Na het douchen mochten ze weer gezellig beneden filmpjes kijken.
Bas en Laura hebben op 1 april paaseitjes gezocht. Ook ’s middags bij opa en oma Van Mierlo was de Paashaas geweest. Tante Monique, Esther en later ook oom Anton en Lars waren er ook en met zijn allen hebben we gezellig frietjes gegeten.
Op 2 april zijn we ’s middags bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke, oom Teun en Daan waren er ook . Ook hier was de Paashaas geweest! Bas, Laura en Eline hebben een tijdje op daktuin gespeeld en Bas is met Eline naar de Kruidvat geweest.
Bas en ik zijn op 3 april samen boodschappen gaan doen en daarna hebben we gezellig met zijn tweetjes met de Lego gebouwd. We hebben Laura bij Jule gehaald en na het avondeten zijn we met zijn vieren een rondje gaan lopen; Bas op zijn fiets en Laura op haar loopfiets. Dat gaat steeds beter.
Op 4 april heeft Bas na school fijn met Veerle bij Maud gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative