Untitled
03 mei 2018
week 332: 5 t/m 11 april

Bas en Laura hadden een studiedag op 5 april. ’s Morgens ben ik met ze naar Monkey Town geweest, waar ze fijn samen gespeeld hebben met Levi, Sem en Raf. ’s Middags zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Op 6 april ging ik aan het eind van de middag een weekendje weg. Bas, Laura en Mark hebben na het avondeten gezellig nog een film gekeken.
Bas en Laura zijn op 7 april naar zwemles geweest. ’s Middags zijn ze op de fiets naar opa en oma Van Mierlo geweest; Bas heeft zelf gefietst! Mark, Bas en Laura hebben gezellig in de frietzaak gegeten en zijn naar de hockeywedstrijd van Esther gaan kijken.
Op 8 april zijn Bas en Laura naar het (biggetjes)bos geweest en hebben ze koeien gevoerd. Aan het eind van de middag kwam ik weer thuis. Wat heb ik veel lieve berichtjes gehad toen ik weg was!
Bas en Laura gingen op 9 april op schoolreisje naar de Aardbeienhof in Gemert. Het ritje in de dubbeldekker was al leuk en ook bij de Aardbeienhof hebben ze het fijn gehad. Toen ik ze weer op kon halen, waren ze nog niet moe en wilden ze heel graag nog even bij ’t Veldje spelen. Daarna hebben we ook nog sandalen voor Bas en sandalen en schoenen voor Laura gekocht.
Op 10 april ben ik met Bas bij Ellen geweest om zijn haren te laten knippen.
We zijn op 11 april met Kinderspel naar de bakker geweest. Het groepje waar Bas, Laura en ik in zaten, begonnen bij het Wijkgebouw, waar we een bedankje voor de bakker geknutseld hebben en spelletjes gedaan hebben. Daarna zijn we naar de Gebackerij gewandeld, waar de kinderen ieder 3 broodjes mochten maken, versieren en laten bakken. Ook kregen ze ranja en mochten ze een eierkoek versieren.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative