Untitled
03 mei 2018
week 333: 12 t/m 18 april

Op 12 april heeft oma Van Mierlo Bas en Laura van school gehaald, waar ze fijn gespeeld hebben.
Er was op 13 april een staking in het basisonderwijs. De school had er deze keer voor gekozen om wél open te zijn, maar geen reguliere lessen te geven. En dus hebben Bas en Laura spelletjes gedaan, televisie gekeken en chips gegeten op school. Na school heeft Ly bij ons gespeeld. ’s Avonds zijn Bas en ik bij opa Van Aerle op bezoek geweest, die weer thuis is uit het ziekenhuis.
Mark is op 14 april met Bas en Laura naar de zwemles geweest. Bas en Laura hebben weer wat gekocht voor hun zakgeld. ’s Middags zijn we bij oom Tom geweest, die zijn verjaardag vierde. Bas en Laura hebben fijn gespeeld met Amy, Mila en Eline. ’s Avonds zijn Bas en Laura na het douchen gezellig nog mee naar beneden geweest om een film te kijken.
Op 15 april hebben we gezellig met zijn vieren met de Lego gebouwd. Daarna hebben Bas, Laura en ik buiten de ramen gewassen. Laura was het er niet helemaal mee eens toen ik de raam nog een keer waste die zij net gedaan had . We zijn gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest, waar Bas en Laura fijn op de daktuin gespeeld hebben en daarna zijn we ook nog bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest, waar ze ook fijn buiten gespeeld hebben.
We hebben op 16 april de schoolbieb gedaan. Bas en Laura hebben juf Wilke weer geholpen de klas op te ruimen. Daarna is Laura bij Ly gaan spelen en ben ik met Bas T-shirts gaan kopen. Na het avondeten zijn we met Laura gaan oefenen zonder zijwieltjes te fietsen. Bas ging zelf ook op de fiets mee om Laura aan te moedigen.
Op 17 april heeft Ly bij ons gespeeld. Bas, Laura, Ly en ik zijn naar de kinderboerderij en het speeltuintje bij het Rijtven geweest. Het was leuk! Na het avondeten zijn we weer met Laura gaan fietsen en ze kan zelf zonder zijwieltjes fietsen!
Tijn is op 18 april bij ons komen spelen. Bas, Laura en Tijn hebben lekker in de tuin met water gekliederd en fijn gespeeld. Na het avondeten hebben we weer een stukje gefietst.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative