Untitled
05 maa 2012
week 13: 23 t/m 29 februari

Op 23 februari is Bas een tijdje bij opa en oma Van Aerle geweest, omdat ik mijn exit-gesprek zou hebben bij de ABAB. Helaas is er was misgegaan met het inplannen van dit gesprek, waardoor het niet door kon gaan. Wel heb ik mijn collega’s getrakteerd op gebak en heb ik nog een rondje over de afdeling gemaakt om nog even met de aanwezige collega’s een praatje te maken.
Op 25 februari heeft Zus ons getrakteerd op een etentje omdat ze jarig was. Bas heeft is toen een tijdje bij opa en oma Van Mierlo geweest. Het was de eerste keer dat we samen zonder Bas weg waren. Het was gezellig en we hebben lekker gegeten!
We zijn op 26 februari bij tante Willeke en oom Arjan op bezoek geweest. Later zijn we ook nog even bij opa en oma Van Aerle geweest.
Op 27 februari zijn we naar tante Maartje gewandeld. We hebben met Eline verstoppertje gespeeld toen oom Tom thuis kwam.
Samen met Lieke en Julian zijn we op 28 februari weer naar het weeguurtje geweest. Bas was 20 gram afgevallen! Hij woog 5.355 gram. Bas was deze week erg verkouden. Eerst had hij vooral last van een dichtzittende neus, later in de week moest hij ook veel hoesten. Hij heeft veel gehuild, zo zielig met zo’n schor keeltje!
Vanwege de verkoudheid heeft hij wat moeilijker kunnen drinken, dus het is wel te verklaren dat hij afgevallen is, maar toch viel het wel tegen. Hopelijk is hij volgende week toch weer wat aangekomen. Na het weeguurtje zijn Lieke en Julian nog even op bezoek geweest.
Op 29 februari zijn we weer gaan lunchen bij opa en oma Van Aerle met tante Maartje en Eline.
Het kost erg veel moeite, maar de eerste 3 maanden heb ik Bas volledig borstvoeding kunnen geven. Op naar de 6 maanden ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative