Untitled
24 mei 2018
week 335: 26 april t/m 2 mei

Op 26 april ben ik ’s middags weer met Bas en Laura naar de Speuldries geweest. Het was een stuk minder mooi weer, maar het was droog en het was niet druk. Bas en Laura hebben er weer fijn gespeeld. Na het avondeten is Mark weer een rondje gaan oefenen met fietsen met Laura en Bas.
Mark had op 27 april (koningsdag) vrij en ik moest ’s morgens werken. Na de lunch zijn we naar het Rijtven geweest. Bas en Laura zijn allebei op hun eigen fiets gegaan en dat ging goed! We hebben een geocacheroute gelopen, Bas en Laura hebben er in de speeltuin gespeeld en daarna zijn we gezellig met zijn viertjes bij de Chinees gaan eten. Na het eten zijn we nog even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Op 28 april moesten Bas en Laura kleren aan met de zwemles. Ze zijn samen met Mark boodschappen gaan doen en hebben ’s middags gezellig Herbie gekeken. Na het douchen mochten Bas en Laura gezellig nog even beneden televisie kijken.
We zijn op 29 april gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna zijn we ook bij opa en oma Van Aerle geweest, waar ook tante Willeke, oom Teun, Amy, Mila en Daan waren. Het was gezellig en Bas en Laura hebben fijn gespeeld.
Op 30 april zijn we ’s morgens bij Boegafun in Venray geweest, waar Bas en Laura heel fijn gespeeld hebben! ’s Middags kwam er een buurvrouw met haar 2 kleinkinderen (Rosa en Sophie) aan de deur om te vragen of we een fietsje wilde voor Laura. Ze zijn gezellig even wat komen drinken en Bas en Laura hebben fijn met Sophie in de tuin gespeeld.
Op 1 mei zijn we ’s morgens bij Willemiek, Sanne en Evy op bezoek geweest en ’s middags kwamen tante Maartje en Eline gezellig bij ons.
We hebben op 2 mei heel veel boodschappen moeten doen; we zijn bij 8 winkels geweest! Op zich niet erg, maar bij iedere winkel was er weer de discussie wie er voor en wie er achter mocht bij mij op de fiets... Verder hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld. ’s Avonds kwam oma Van Mierlo op Bas en Laura passen, omdat Mark en ik uit gingen eten. Bas en Laura mochten nog even opblijven en zijn daarna lief gaan slapen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative