Untitled
24 mei 2018
week 336: 3 t/m 9 mei

Op 3 mei zijn we met zijn vieren naar Toverland geweest! Het was mooi weer en het was niet te druk. We hebben veel attracties kunnen doen. Bij de zweefmolen wilde de medewerkster controleren of Bas wel 120 cm was. Dat haalt hij net niet, maar ze had hem opgemeten en vond hem groot genoeg voor de stempel “1.20”. En wat was hij daar trots op! Met zijn stempel mocht hij ook in de Scorpio (schommelschip) én in de Troy (een houten achtbaan; erg hoog en snel)! Omdat Mark zich niet helemaal lekker voelde, ben ik met Bas mee geweest. Eerst 2 x in het schip (de eerste keer vond Bas het heel spannend, maar hij vond het blijkbaar toch leuk genoeg, want hij wilde meteen nog een keer) en toen wilde hij ook in de Troy. Toen we bijna in de achtbaan zaten, vond Bas het toch wel heel spannend. Ik heb hem nog een paar keer gezegd dat hij zelf mocht kiezen; dat het niet erg was als hij het toch nog niet durfde, maar hij wilde het toch graag proberen. Bas vond het heel spannend, maar hij heeft het toch maar mooi gedaan en wat was hij trots, helemaal toen we Hilke tegen kwamen in het winkeltje bij de uitgang (de moeder van Finn en Lis, die bij Toverland werkt; en toen Hilke zei dat Finn en Lis nog niet in de Troy durven, glunderde Bas helemaal ). Aan het eind van de dag wilde Bas nog een keer .
Op 4 mei zijn we om voor Kinderspel nog wat te regelen even bij de Ossenbeemd geweest, waar Bas en Laura fijn even met water gekliederd hebben. Na het avondeten zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle een ijsje gaan eten.
Daan vierde op 5 mei zijn 1e verjaardag. Het was lekker weer en Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Aan het eind van de middag zijn we ook nog naar Lars geweest, die vandaag ook zijn verjaardag vierde. Ook daar hebben Bas en Laura zich goed vermaakt.
Op 6 mei vierden Erik en Lars hun verjaardag. Ook nu was het mooi weer. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. ’s Middags zijn we gaan geocachen bij Berkendonk. We hebben een flink stuk gefietst en gezellig gepicknickt.
Bas en Laura moesten op 7 mei weer naar school. Na school hebben Bas en Laura de klas gepoetst samen met juf Wilke , terwijl ik de schoolbieb deed.
Op 8 mei kwam Ly na school bij ons spelen. Het ging niet helemaal goed… Bas, Laura en Ly waren het nogal eens niet met elkaar eens en ze hadden dan ook regelmatig “ruzie”.
Het was juffendag op 9 mei. Bas en Laura hebben spelletjes gedaan op school en ze werden geschminkt. ’s Middags zijn we met Kinderspel naar De Ossenbeemd geweest. Bas, Laura en ik hebben er gepicknickt, samen met Sanne, Dieks, Aukje en Pleun. De kinderen hebben in 3 groepjes een “natuurschilderij” gemaakt, het kabouterpad gelopen en fijn gespeeld in het speeltuintje en met de waterpompen. Het was een erg leuke middag.
Bas heeft “een wiebeltand”. Hij zat ermee te spelen en toen kwam de tand klem te zitten achter 2 andere tanden. Bas had veel pijn en het duurde even voordat de tand weer goed kwam te zitten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative