Untitled
24 mei 2018
week 337: 10 t/m 16 mei

Op 10 mei, hemelvaartsdag, deed Maud haar communie. We zijn ’s morgens eerst naar de kerk geweest en daarna zijn we op het feest geweest. Het feest was bij de opa en oma van Maud in de tin. Er was een springkussen en Bas en Laura hebben heel fijn met de andere kinderen gespeeld.
Ik ben op 11 mei met Bas en Laura naar de Speuldries geweest. Ze hebben er weer fijn gespeeld.
Op 12 mei was het kijkles bij zwemmen. Ik weet niet of Bas en Laura goed genoeg mee kunnen met de rest van de groep om over te gaan naar het volgende badje, maar ze doen wel allebei goed hun best en dat is het belangrijkste. Na de zwemles zijn we voor tegels gaan kijken voor de tuin. Bas is met Mark naar de winkel geweest om wat voor zijn zakgeld te kopen. Hij heeft, heel lief, uit zichzelf een cadeautje gekocht voor Laura’s verjaardag . Thuis heeft hij het wel alvast aan haar laten zien. Na het douchen hebben we gezellig nog een filmpje gekeken. Bas zijn eerste tand is eruit!!
Op 13 mei was het moederdag. Ik heb mooie cadeautjes gekregen van Bas en Laura (een fotostandaard met een boekje met tegoedbonnen) en een nieuwe telefoon! We zijn aan het begin van de middag bij opa en oma Van Mierlo geweest, waar we samen met tante Monique en Esther gezellig van de plaat gegeten hebben. Daarna zijn we gezellig ook nog bij opa en oma Van Aerle geweest, waar ook tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke, oom Teun en Daan waren.
De schoolfotograaf kwam op 14 mei op school. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat dit jaar! Na school heeft Laura bij Ly gespeeld en heb ik met Bas gezellig spelletjes gedaan en moestuintjes geplant.
Op 15 mei kwam Sam bij Laura spelen en Jule bij Bas. Het was een chaotische middag en vooral Bas was niet zo lief. Monique (de intern begeleider van school) heeft gebeld: ze willen Bas volgend schooljaar in groep 3 plaatsen (en niet naar de combinatiegroep 3-4). Ze denken dat die klas voor Bas het beste is, onder andere omdat hij dan bij de oudsten van de klas hoort, waardoor zijn zelfvertrouwen zou kunnen groeien. Bas heeft veel geleerd van zijn jaar in groep 2-3, maar ik ben er wel blij mee dat hij nu naar een homogene groep gaat.
We zijn op 16 mei bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Daarna is Laura bij Ly gaan spelen. Toen we Laura op gingen halen, was Ly heel stout: ze ging er vandoor en is op haar loopfiets helemaal mee naar ons gecrosst. Ze wilde niet naar huis en is zelfs over onze poort geklommen om zich in de tuin te verstoppen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative