Untitled
24 mei 2018
week 338: 17 t/m 23 mei

Op 17 mei heb ik geholpen bij het overblijven. Na school heeft Laura bij Lise gespeeld. Ik ben met Bas broeken gaan kopen (hij heeft er weer 3 kapot gekropen deze week...) en we hebben een cadeautje gekocht voor Laura’s verjaardag.
Bas heeft op 18 mei fijn op het veldje gespeeld met Tijn en Ruben en ze hebben ook nog even bij ons in de tuin gespeeld. Daarna hebben Bas, Laura en ik de uitnodigingen voor Laura’s kinderfeestje rond gebracht.
Het was themales bij zwemmen op 19 mei. Na de zwemles zijn we nog een keer gaan kijken voor tuintegels en voor een andere auto voor mij. We zijn gezellig nog even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest en na het douchen hebben Bas en Laura fijn nog beneden filmpjes gekeken.
Op 20 mei kwamen oma Van Aerle, tante Maartje en Eline bij ons op bezoek. We hebben lekker in de tuin gezeten. We zijn op de fiets naar opa en oma Van Mierlo gegaan, waar ook tante Monique, Esther en tante Annie waren. ’s Avonds hebben we met zijn viertjes gebarbecued.
Het was 2e Pinksterdag op 21 mei. We hebben een lekker rustig dagje thuis gehad. Bas en Laura hebben heel lief samen in de tuin gespeeld en lekker met water gekliederd.
Op 22 mei zijn we na school bij Ellen geweest om Bas zijn haren te laten knippen.
Ik moest op 23 mei met Bas naar de GGD. Er werden allerlei vragen gesteld, Bas moest verschillende testjes doen en hij werd gewogen en gemeten. Alles was goed. We waren om 11:30 uur klaar en toen ik vroeg of Bas mee boodschappen wilde doen en daarna Laura op te halen, zei hij dat hij graag nog even naar school wilde . Tussen de middag had ik een evaluatie over het overblijven op school. Tijdens de evaluatie hebben Bas en Laura met de kinderen van de andere moeders samen gegeten. We zijn gezellig bij opa en oma op bezoek geweest. Bas is samen met Eline naar de Kruidvat geweest. Thuis wilden Bas en Laura naar onze trouwvideo kijken; leuk om die weer eens te zien . ’s Avonds liep Bas voor de eerste keer mee met de avondvierdaagse. Hij had er heel veel zin in en hij heeft het heel goed gedaan. Ik liep met Bas mee en Mark en Laura kwamen Bas supporteren en ook oma Van Aerle kwam Bas aanmoedigen. Het laatste stuk had Bas het wel zwaar, maar hij heeft het toch goed gedaan. Na afloop hebben we gezellig met zijn viertjes nog een ijsje gegeten en lagen Bas en Laura (veel te) laat in bed…








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative