Untitled
21 jun 2018
week 339: 24 t/m 30 mei

Op 24 mei hebben Bas en Laura na school een tijdje lekker gebadderd. ’s Avonds was de 2e avond van de avondvierdaagse. Mark en Laura hebben Bas naar het startpunt gebracht en ze hebben Bas weer aangemoedigd. Ik hielp bij de ranjapost. Mark en Laura zijn van daar uit naar huis gewandeld, omdat het voor Laura anders te laat zou worden. Toen ik klaar was bij de ranjapost, ben ik samen met oma Van Aerle, tante Maartje en Eline rond gaan fietsen om Bas te supporteren. Het ging erg goed vandaag! Toen Bas de 5 km weer had uitgelopen, zijn we met zijn tweetjes lekker nog een ijsje gaan eten.
Ruben heeft op 25 mei bij ons gespeeld. Bas en Ruben zijn even naar het veldje en bij Lara thuis geweest. ’s Avonds was de 3e avond van de avondvierdaagse. Mark en Laura hebben Bas weer weggebracht en hebben hem aangemoedigd. Vanaf de ranjapost zijn ze weer naar huis gegaan, maar hebben eerst gezellig nog met zijn tweetjes een ijsje gegeten. Nadat we de ranjapost hadden opgeruimd, ben ik weer met oma Van Aerle, tante Maartje en Eline naar Bas gaan kijken. Na afloop hebben Bas en ik bij opa en oma Van Aerle nog een ijsje gegeten. Bas was héél moe, maar hij heeft ook vanavond heel goed gelopen.
Bas en Laura hadden op 26 mei weer zwemles. ’s Middags hebben Mark en Laura Bas weer aangemoedigd tijdens de 5 km. Tante Monique, Lars en oma Van Mierlo zijn ook komen kijken. Na de 5 kilometer kwamen alle groepen bij elkaar bij ’t Wijkgebouw, waar alle kinderen nog een ijsje kregen. Vandaaruit begon het bloemendefilé, waar Mark, Laura en ik samen met oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline zijn gaan kijken. Het was vermoeiend, maar wel een bijzondere ervaring! Bas is erg blij met en trots op zijn medaille.
Op 27 mei zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Ik had op 28 mei een gesprek met juf Esther en Monique over Bas. Hij is veel gegroeid dit schooljaar, hij is vrolijker in de klas, maakt grapjes, hangt minder aan de juf en doet goed mee met opdrachten. We merken thuis ook dat hij lekker in zijn vel zit en wat zelfstandiger is. Na school hebben we de schoolbieb gedaan. Na het avondeten zijn we een rondje gaan rijden met mijn nieuwe auto.
Op 29 mei kwam Ly bij Laura en Naut bij Bas spelen. Ze hebben met zijn vieren lekker met water gekliederd en in het zwembad gespeeld.
Maud is op 30 mei bij Bas komen spelen. Ze hebben fijn in het zwembad gespeeld. We hebben vandaag de schoolfoto’s gehad. Die van Bas en van Bas en Laura samen was erg mooi; Laura staat er een beetje bangig op.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative