Untitled
21 jun 2018
week 340: 31 mei t/m/ 6 juni

Op 31 mei heeft Bas bij Maud gespeeld en heeft hij zijn 2e feesttoetje verdiend .
Bas en ik hebben op 1 juni gezellig samen boodschappen gedaan. Ook wilde hij bij de Action gaan kijken om wat te kopen voor zijn zakgeld. ’s Avonds zijn we met zijn viertjes naar de kermis geweest.
Op 2 juni hebben Bas en Laura bij de zwemles geoefend in een badje verder dan waar ze nu zitten. Voor Bas betekende dat dat hij in het diepe bad mocht zwemmen! We hebben boodschappen gedaan en zijn in Eersel gaan kijken voor nieuwe tegels voor de oprit en in de tuin. Op de terugweg zijn we even bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest.
Oma van Aerle vierde op 3 juni haar verjaardag. We hebben eerst gezellig met zijn allen wat gedronken en daarna zijn we naar de kermis geweest. We hebben met zijn allen frietjes gegeten en zijn toen weer naar huis gegaan, zodat Bas en Laura Mark nog even zouden zien, voordat hij naar Den Haag vertrok voor zijn werk. (Mark was niet mee naar oma, omdat hij verkouden was).
Op 4 juni zijn we na school samen met oma Van Aerle, tante Maartje en Eline naar de kermis geweest. Bas heeft eerst van een deel van zijn kermisgeld een mooie Lego-auto gekocht. Daarna zijn we naar de kermis geweest. Het was heel gezellig geweest. Bas vond vooral de Virtual Reality waar hij met Eline in is geweest erg leuk. Weer thuis hebben Bas en Laura aan hun nieuwe Lego gebouwd.
Bas is op 5 juni na school bij Jule gaan spelen. Daar is zijn 2e tand eruit gegaan. Laura was heel overstuur toen ze in bed lag. Ze miste papa heel erg en wilde iets om aan hem te denken. Uiteindelijk hebben we papa op haar hand getekend en toen was het goed. En toen wilde Bas ook graag een papa op zijn hand getekend hebben .
Op 6 juni was Laura bij Esmée gaan spelen. Met Bas heb ik in het zwembadje pootje gebaad en we hebben op de trampoline gesprongen en geschommeld; het was heel gezellig .








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative