Untitled
21 jun 2018
week 341: 7 t/m 13 juni

Op 7 juni ben ik met Bas bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje was er ook. We waren op de fiets, maar toen we bij opa waren, begon het heel hard te regenen en onweren. Ik ben op de fiets naar huis gegaan en heb daarna Laura bij Ly en Bas bij opa en oma opgehaald.
Op 8 juni is Veerle bij Bas komen spelen. Ze hebben fijn gespeeld. Bas heeft met de Duplo een kermis gebouwd, compleet met eendjes-vangen, een draaimolen, een octopus en botsautootjes. ’s Middags kwam Mark weer terug uit Den Haag!
Ook op 9 juni heeft Bas met zwemles weer even in het diepe bad mogen zwemmen. ’s Middags vierden we Laura’s verjaardag voor de familie. Het was mooi weer en we hebben lekker buiten kunnen zitten. Bas, Laura, Eline, Amy en Mila hebben fijn in het zwembad en met waterballonnen gespeeld en we hebben gezellig met zijn allen frietjes gegeten. ’s Avonds kwamen Esther, Lars en Thijs (een vriendje van Lars) nog, waar ze gezellig spelletjes mee hebben gedaan en in de tuin gespeeld hebben.
Op 10 juni zijn Bas, Laura en ik al vroeg opgestaan om Laura’s nieuwe Lego-Friends ziekenhuis te bouwen. ’s Middags zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest, waar ook tante Maartje, Eline en Daan waren en ’s avonds zijn we gezellig met familie Van Mierlo uit eten geweest.
We hebben op 11 juni de schoolbieb gedaan en daarna zijn we ook nog even naar de bieb in het centrum geweest, waar Bas en Laura weer een mooie puzzel hebben uitgezocht. Bas wilde graag bij het Kruidvat en de Action gaan kijken om iets voor zijn zakgeld te kopen. Laura wilde graag sparen, ook omdat ze haar kinderfeestje nog heeft en niet weet wat ze dan krijgt . Bas had een raceauto gezien bij de Action, waar in de doos al een stukje van de auto afgebroken was. Ik heb hem geprobeerd uit te leggen dat het verstandiger was om hem niet te kopen, omdat het niet zo’n goede auto was en dat hij al heel veel auto’s heeft, maar hij wilde hem toch. Bij de kassa begon hij toch te twijfelen en uiteindelijk heeft hij de auto terug in het rek gezet. Ik zei dat ik heel trots op hem was, maar hij liet zich op zijn knieën vallen en zei heel verdrietig: “míjn auto….”. Thuis hebben Bas en Laura gepuzzeld en hebben we gezellig met zijn vieren gebarbecued.
Op 12 juni kwam Giel na school bij Bas spelen.
Het was Straatspeeldag van Kinderspel op 13 juni. Bas en Laura zijn na school samen met Linda, Luca, Giel en Bram naar het Wijkgebouw gelopen, waar we gezellig met zijn allen gepicknickt hebben. ’s Middags waren er spelletjes, kon er op straat gefietst en gestoepkrijt worden, was er een hockey-clinic, een groot luchtkussen, 2 sloopauto’s die gewassen mochten worden en er was een politieagent die over zijn werk vertelde en waar de kinderen in de politieauto mochten kijken. Aan het eind van de middag hebben we met zijn allen een frietje gegeten. Nadat we met de rest van de organisatie alles hadden opgeruimd, hebben Bas, Laura, Mark en ik bij opa en oma Van Mierlo gegeten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative