Untitled
21 jun 2018
week 342: 14 t/m 20 juni

Op 14 juni was Laura jarig! Ik heb geholpen met overblijven op school en na school zijn we bij opa (die nog steeds op zijn rug moet blijven liggen) en oma Van Aerle een gebakje gaan eten. Tante Maartje was er ook. ’s Avonds hebben we gezellig met zijn vieren gegeten in het pannenkoekenrestaurant.
Ly kwam op 15 juni bij Laura spelen na school. Het liep niet zo heel goed, omdat Bas, Laura en Ly steeds ruzie hadden over wie er op de schommels of op de skippyballen mocht. Ik heb uiteindelijk de schommels zelfs even zo gehangen dat er niemand meer bij kon.
Op 16 juni hadden we familiedag van het werk van Mark. We moesten al vroeg in Eindhoven zijn en vertrokken van daaruit met de bus naar Movie Park in Duitsland. Er waren verschillende wegafsluitingen in Duitsland, waardoor de heenreis lang duurde. Het was heel erg druk in het park, omdat er meerdere feesten en evenementen waren. We hadden een bandje gekregen, waarmee we in een aantal restaurants mochten eten, maar dat was niet zo’n succes. We hebben tussen de middag heel erg lang in de rij moeten staan voor eten. Verder was het wel een leuke dag geweest. We zijn maar in een klein deel van het park geweest, waar de meeste attracties waren waar Bas en Laura in mochten. Het was mooi weer en Bas en Laura hebben het fijn gehad. De terugreis met de bus ging gelukkig een stuk vlotter. Omdat we ’s middags al gegeten hadden en aan het eind van de dag in het park alleen nog maar een cakeje gehad hadden, zijn we op de terugweg van Eindhoven naar huis nog even bij de McDonald’s geweest.
Het was Vaderdag op 17 juni. ’s Morgens hebben Bas en Laura onze cadeautjes en hun knutselwerkjes van school aan Mark gegeven. We zijn bij opa Van Mierlo op bezoek geweest, waar ook oom Anton, tante Monique en Esther waren. ’s Middags zijn we bij opa Van Aerle geweest, waar we met zijn allen gegeten hebben.
Op 18 juni hebben Bas en ik na school gezellig even spelletjes gedaan. Laura wilde niet mee doen; die heeft gezellig bij ons zitten kleuren en knutselen.
Femm kwam op 19 juni bij Laura spelen. We zijn even naar het speeltuintje geweest, waar ook Ly, Mila en Lara waren.
Op 20 juni was Laura’s kinderfeestje! Om 14:00 uur kwamen Jippe, Ly, Femm en Esmée. Laura heeft eerst haar cadeautjes uitgepakt, daarna hebben we wafels versierd. Toen zijn we met zijn allen naar het Zandbos gegaan, waar we een fotospeurtocht deden. De kinderen moesten plekken zoeken die op foto’s te zien waren. Daar moesten ze spelletjes doen (stokpaardje rijden, snoephappen, parcoursjes afleggen, zo dicht mogelijk bij een bepaald punt gooien) en kregen ze iedere keer een stukje van de schatkaart. Na het laatste spelletje hebben ze de schatkaart in elkaar gepuzzeld en was de schat zo gevonden. We hebben de chips en het drinken uit de schatkist opgegeten/gedronken en daarna hebben de kinderen nog een tijdje gespeeld in het bos. Weer thuis hebben ze in de tuin gespeeld, frietjes en een ijsje gegeten en daarna heb ik de kinderen weer naar huis gebracht. Het was mooi weer en een erg leuke middag!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative