Untitled
20 jul 2018
week 343: 21 t/m 27 juni

Op 21 juni ben ik voordat school begon met Bas en Laura naar hun kunstwerkjes gaan kijken die in school waren uitgestald. Na school zijn we bij opa Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje was er ook. Bas vroeg of ik zijn Cars-pen en een kaart mee naar school wilde nemen: op het schoolplein heeft hij de kaart voor opa geschreven. We moesten nog even een boodschap en Bas en Laura hadden ruzie in de winkel. Vooral Laura was boos en ze riep door de winkel dat ze geen vrienden meer waren en dat ze het niet leuk vond! Toen vroeg Bas aan Laura: “en hoe gaan we dat nu oplossen?” en besloten ze dat ze elkaar een hand zouden geven en “sorry” zouden zeggen. Een vrouw zei dat ze het zo goed vond dat ze het zelf zo oplosten . Bas en Laura moesten een rapport invullen voor hun juf, wat van alle kinderen van de klas gebundeld wordt en op de laatste schooldag aan de juf wordt gegeven. Bas had zijn punten aan de juf gegeven voor verschillende vakken, antwoord gegeven op allerlei vragen (wat is de lievelingskleur van de juf, wat kan de juf goed, wat kan de juf minder goed, wat ga je missen aan de juf) en toen kwam de vraag: “wat wens je voor de juf?” Zegt Bas: “een nieuwe aansteker voor de kaarsjes van de verjaardagstaart”….. 
Bas heeft op 22 juni ook een uurtje bij Lise gespeeld, waar we Laura naar toe gingen brengen. Daarna hebben Bas en ik gezellig samen boodschappen gedaan.
Op 23 juni was het zwemles. Daarna zijn we naar Amy’s verjaardag geweest. Eline was er in het begin ook; later alleen Amy, Mila en Suzanne. Het was mooi weer en de kindjes hebben vooral fijn buiten gespeeld. We hebben gezellig met zijn allen frietjes gegeten en daarna zijn we weer naar huis gereden.
Er waren op 24 juni brandweer- en vrachtwagens op een paar pleinen in Deurne, waar we even zijn gaan kijken. Daarna zijn we naar de Bikkels geweest, waar we eerst een rondje door het bos en over het park gewandeld hebben en daarna hebben Bas en Laura er fijn in de speeltuin gespeeld.
Op 25 juni was het wisselmiddag. Na de lunchpauze ging Bas met de kinderen uit zijn nieuwe klas van volgend jaar (groep 3) gewoon naar juf Esther, want die heeft hij volgend schooljaar ook weer totdat ze met zwangerschapsverlof gaat. Na school heeft Bas fijn even op het schoolplein gespeeld met de kinderen van de BSO, toen ik de schoolbieb deed. Na het avondeten zijn we weer gaan fietsen: Laura op Bas zijn fiets en Bas op Laura’s nieuwe fiets.
We zijn op 26 juni na school op kraamvisite geweest bij baby Nora, Cathelijne en Naut (die zit bij Bas in de klas). Bas, Laura en Naut hebben heel fijn met de tuinslang en PVC-buizen gespeeld. Bas en Naut hadden een heel stelsel van de buizen met koppelstukken gemaakt. Weer thuis hebben Bas en Laura fijn nog even in het zwembad gespeeld.
Op 27 juni heeft Bas zijn rapport gehad. Hij heeft erg goed zijn best gedaan en hij heeft een mooi rapport! Na school heeft hij heel fijn bij Fee in het zwembad gespeeld. Het was even moeilijk met afspreken (Bas wilde alleen bij ons spelen, maar dat kwam niet zo goed uit, omdat ik Laura om 14:30 uur naar Ly moest brengen), maar uiteindelijk ging hij toch en heeft hij het heel fijn gehad.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative