Untitled
20 jul 2018
week 344: 28 juni t/m 4 juli

Op 28 juni ben ik met Bas een cadeautje gaan kopen voor het kinderfeestje van Fee en hebben we gekeken voor een puzzel-/spelletjesboek voor Bas en Laura voor op vakantie, maar de vader van Ly belde op om te vragen of we naar huis wilden komen: Laura huilde dat ze bij mama wilde zijn en Hans kreeg haar niet stil. En dus zijn we maar naar huis gegaan.
Bas, Laura en Ly hebben op 29 juni bij ons gespeeld. Ze hebben fijn met waterballonnen en in het zwembad gespeeld en onder de sproeier door gerend. Na het avondeten zijn we weer een rondje gaan fietsen, zodat Laura kan oefenen. Het gaat iedere keer een stukje beter.
Op 30 juni was de laatste zwemles van dit schooljaar. Het was discozwemmen en Bas en Laura hebben het goed naar hun zin gehad. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest; opa is gisteren weer thuis gekomen uit het ziekenhuis. Weer thuis hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld en omdat ik een etentje had, hebben ze samen met Mark “gebarbecued”, “al was het niet echt, want papa had de hamburgers gewoon in de pan gebakken”.
We zijn op 1 juli bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna hebben Bas en Laura een cadeautje gekocht van het geld dat ze voor hun rapport gekregen hadden. Ze hebben allebei mooie Lego gekocht. s’ Middags zijn tante Willeke, oom Teun en Daan gezellig op bezoek geweest. Mark had een etentje in Den Haag en dus zijn Bas, Laura en ik gezellig met zijn drietjes bij de frietzaak gaan eten. Bas en Laura lagen om 19:00 uur in bed, maar ze bleven maar rondrennen. Toen ik om 20:45 uur naar boven ging, zat Bas op de wc en was Laura hem voor aan het lezen…
Op 2 juli hadden we eerst een vergadering van de schoolbieb en daarna hebben Bas en Laura fijn samen in het zwembad gespeeld. Na het avondeten kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline gezellig even op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben knappe kunstjes gedaan op de trampoline.
Mark was op 3 juli al vroeg naar zijn werk. Bas wilde graag helpen en dus ging hij de tafel dekken: hij had een pak hagelslag laten vallen en de hele keuken zat onder de hagelslag… Later hielp hij ook nog door zelf gel in zijn haren te smeren; heel lief, maar het was véél te veel en het was moeilijk er nog wat van te maken. Maar wel heel lief dat hij wilde helpen natuurlijk . Het was ouderbedankmiddag: na de lunch deden alle klassen een optreden. Bas en Laura zongen allebei een liedje met hun klas. Na school ben ik met Bas bij de kapper geweest. Op de terugweg zagen we Laura, Ly en Hans bij het speeltuinje. Laura en Ly zijn met ons mee naar huis gegaan, waar ze fijn nog even gespeeld hebben.
Op 4 juli mocht Bas op het kinderfeestje van Fee komen. Ze zijn naar het blotevoetenpad geweest, wat erg leuk was, al hield Bas duidelijk minder van modder dan de andere kinderen, zei de moeder van Fee . Hij heeft een heel fijne middag gehad. Toen ze weer terug waren bij Fee, hebben ze in het zwembad gespeeld en pannenkoeken en poffertjes gegeten. ’s Avonds zijn we nog even bij Esther op de verjaardag geweest. Bas, Laura en Esther hebben even in de tuin gespeeld en hebben daarop op de computer een spelletje gedaan.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative