Untitled
30 jul 2018
week 346: 12 t/m 18 juli

Op 12 juli zijn we ’s morgens weer gaan zwemmen. Bas, Laura en Mark gingen van de buitenglijbaan, maar het water was zó koud, dat ik nogal wat tijd nodig had om eraan te wennen. Tegen de tijd dat ik er eindelijk door was, had Bas het koud en wilde hij naar binnen . En dus ben ik alleen met Laura van de glijbaan geweest. Na de lunch hebben we gezellig gebowld en daarna hebben Bas en Laura in het konijnenhol gespeeld. Ze kwamen vragen of Bas en Laura op de foto mochten voor op de website en in de brochure van Beerze Bulten. Dat vonden we geen probleem, en dus ging de fotograaf met Bas en Laura het konijnenhol in. En dat heeft hij geweten: vooral Laura liet hem flink rennen . Ze zei steeds: “daar kunnen we ook een mooie foto maken!” en dan rende ze er weer vandoor met de fotograaf achter zich aan. ’s Avonds zijn we naar de musical “Bultje’s grote reis” geweest. Hij was af en toe best spannend, maar Bas en Laura vonden het erg leuk!
We hebben op 13 juli de koffers weer ingepakt en zijn daarna fijn nog een keer gaan zwemmen. We hebben gepicknickt bij de auto en Bas en Laura hebben heel fijn nog een tijd in het Giga-konijnenhol gespeeld. Er was een fotograaf ingehuurd door Beerze Bulten om foto’s te maken voor de nieuwe brochure en de website. Hij kwam vragen of Bas en Laura op die foto’s mochten staan. Wij vonden dat wel goed en dus werd er een heuse fotoshoot gemaakt van Bas en Laura. Vooral Laura heeft de fotograaf goed beziggehouden. Na iedere foto riep ze: “daar kunnen we ook leuke foto’s maken!” en dan rende ze er vandoor met de fotograaf achter zich aan . Laat in de middag was er nog de “uitzwaaishow” met Eefje, Tess, Bibi en Bultje en daarna moesten we dan toch echt weer richting Deurne.
Op 14 juli hebben Bas en Laura een show opgevoerd, in vol ornaat (Laura had 3 jurken over elkaar heen aan en Bas had zelfs een microfoon geknipt en op zijn wang geplakt). We zijn bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest, waar ook tante Maartje en Eline waren. Bas en Laura hebben Lego gekocht voor hun zakgeld en na de lunch kwam Eline bij ons spelen. Bas, Laura en Eline hebben fijn met waterballonnen gespeeld en onder de sproeier doorgerend. ’s Avonds kwamen oom Anton en tante Monique nog even op bezoek. Ze hebben gezellig bij ons frietjes gegeten.
We zijn op 15 juli naar Bakel gefietst om bij opa en oma Van Mierlo op bezoek te gaan. Weer thuis hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld en alvast wat stenen van het terras los gehaald en op een hoop gegooid.
Op 16 juli zijn Bas en Laura met Mark naar de tegelhandel in Eersel geweest. ’s Middags hebben ze heel lief samen gespeeld; lekker binnen, want buiten vonden ze het te warm.
We zijn op 17 juli samen met tante Maartje en Eline naar de Speuldries geweest. ’s Middags heeft Eline weer fijn bij ons gespeeld met waterballonnen en de sproeier en zijn tante Maartje en oom Tom op bezoek geweest.
Op 18 juli ben ik met Laura boodschappen gaan doen en hebben we voor haar een nieuwe bikini gekocht. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn met de buikschuifbaan gespeeld en hebben we de Lego weer opgebouwd.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative