Untitled
30 jul 2018
week 347: 19 t/m 25 juli

Op 19 juli zijn we met zijn vieren naar het blotevoetenpad in Griendtsveen geweest. We hebben eerst een tijd over het park gelopen, door de modder geglibberd en in de hangmatten gelegen en na de lunch hebben we nog een rondje gemaakt. Het was erg leuk! ’s Avonds wilden Bas en Laura bij elkaar logeren. We hebben Laura’s matras op de grond gelegd op Bas zijn kamer, maar het was niet zo’n succes en uiteindelijk hebben we van ellende Laura toch maar in haar eigen bed gelegd.
Op 20 juli zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. ’s Middags heeft Eline weer gezellig bij ons gespeeld; lekker in de tuin met water en de buikschuifbaan, en ze hebben armbandjes gemaakt. We hebben met zijn vieren gebarbecued en ’s avonds heeft Laura weer bij Bas geslapen; deze keer ging het wel goed.
Tante Maartje, Eline, oom Teun, tante Willeke en Daan kwamen op 21 juli bij ons op bezoek. We hebben fijn buiten gezeten, op ons “strand” (nu de stenen eruit zijn, hebben we een strand in plaats van een terras). ’s Avonds heeft Laura weer gezellig bij Bas gelogeerd.
Op 22 juli zijn we gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. ’s Middags kwam opa Van Mierlo even bij ons. Bas en Laura hebben lekker op het “strand” gespeeld. Na het avondeten hebben Bas en ik Laura naar tante Maartje gebracht, die als cadeautje voor haar verjaardag een nachtje mag komen logeren. Bas, Laura en Eline hebben nog even gespeeld en daarna hebben Bas en ik lekker nog een milkshake gehaald voor ons drietjes. Bas, Mark en ik hebben op de Wii gespeeld en daarna mocht Bas bij ons op de kamer logeren. Hij heeft heel erg moeten huilen omdat hij Laura zo miste…
Bas, Mark en ik zijn op 23 juli bij Bufkes gaan ontbijten. Bas vond zijn broodje gezond toch niet zo lekker… uiteindelijk had Mark zijn “gezond-zonder-broodje” (de sla, komkommer, tomaat, vlees en kaas) en Bas had het “broodje-zonder-gezond”. We zijn naar de bieb geweest, waar Bas nieuwe puzzels heeft uitgezocht en ’s middags hebben Bas en ik gepicknickt en een mooie burcht gebouwd op ons privé-strand. We zijn een nieuwe pet voor Laura en slippers voor Bas en Laura gaan kopen en zijn daarna op de fiets bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Weer thuis heeft Bas filmpjes van Lego Ninjago gekeken en pizza gegeten; hij mocht kiezen, omdat Laura aan het logeren was.
Op 24 juli had Mark een afspraak bij zijn oude tandarts in Den Haag. Daarna zijn we met zijn vieren naar Scheveningen geweest. We hebben op het strand een broodje gegeten en daarna hebben Bas en Laura fijn met zand gespeeld en hebben ze in zee “gezwommen”. Laura vond het erg leuk, maar Bas vond het wat minder. Er zaten wat kwallen in zee en dat vond hij maar niks (je zag ze goed zwemmen en je kon ze makkelijk ontwijken). Op de terugweg zijn we bij McDonalds gegeten.
Omdat ze op 25 juli in de tuin kwamen werken en Bas en Laura binnen moesten blijven, ben ik met Bas, Laura en Eline naar Speelboerderij Hullie geweest. Het is nog steeds erg warm weer en Bas, Laura en Eline hebben fijn in het zwembad gespeeld en ook binnen fijn gespeeld en geknutseld. ’s Avonds laat werd Bas wakker omdat hij een bloedneus had. Hij is naar de badkamer gegaan, maar omdat Laura bij hem logeerde, zat zowel Bas als Laura’s bed onder de bloedspetters…








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative