Untitled
24 aug 2018
week 348: 26 juli t/m 1 augustus

Op 26 juli konden Bas en Laura niet in de tuin spelen. Mark is met ze naar oma Van Mierlo gegaan en daar heeft hij het zwembadje opgezet. Bas en Laura hebben er heel fijn gespeeld. Samen met Mark hebben ze bij opa en oma gegeten (ik was met oma, tante Maartje en Eline bij opa Van Aerle in het ziekenhuis in Maastricht op bezoek).
Bas, Laura en ik hebben op 27 juli de auto naar de garage gebracht, omdat de airco stuk was. Ze hebben heel lief met zijn tweetjes gespeeld. Na het avondeten zijn we gezellig met zijn vieren bij opa en oma Van Aerle een ijsje gaan eten.
Op 28 juli hebben Mark en opa de hele dag in de tuin gewerkt. ’s Middags heb ik Bas en Laura naar oma Van Mierlo gebracht, waar ze gezellig een nachtje gaan logeren. Ze hebben in de tuin en in het zwembadje gespeeld, met het poppenhuis en de Playmobil gespeeld, pannenkoeken gegeten en televisie gekeken.
Ik heb Bas en Laura op 29 juli weer opgehaald bij oma. Omdat Mark en opa weer in de tuin aan het werken waren en Bas en Laura niet buiten konden spelen, ben ik met ze naar de Speuldries geweest. Het was er helemaal niet druk en ze hebben er een hele tijd heel fijn gespeeld!
Op 30 juli zijn we ’s morgens met tante Maartje, Eline en Amy naar de Speuldries geweest. De kindjes hebben het weer erg fijn gehad! Tante Monique, Esther en Lars kwamen gezellig even op bezoek. Lars is bij ons gebleven, om Mark en opa te helpen met de tuin. ’s Middags hebben Bas en Laura lief samen in de speelkamer gespeeld. Ze kunnen nu niet in de tuin spelen en het is ook eigenlijk te warm om buiten te zijn.
We zijn op 31 juli gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje, Eline en Amy waren er ook. Daarna hebben we geluncht met Mark, opa Van Mierlo en Lars, die bij ons in de tuin aan het werken zijn. ’s Middags hebben Bas en Laura bij oma Van Mierlo in de tuin gespeeld, waar ook ons zwembadje staat en ’s avonds hebben we met zijn allen bij opa en oma Van Mierlo frietjes gegeten.
Op 1 augustus zijn we zijn Bas, Laura en ik fijn een dagje naar Hullie geweest. Bas en Laura hebben er weer heel fijn gespeeld. Bas zijn grote favoriet is de skelterbaan. Hij heeft er aardig wat tijd op rondgecrosst.
Bas kijkt ’s avonds regelmatig naar het Jeugdjournaal. Dat vindt hij erg interessant!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative