Untitled
24 aug 2018
week 349: 2 t/m 8 augustus

Op 2 augustus hebben Bas en Laura fijn thuis gespeeld. Mark en opa Van Mierlo hebben de hele dag in de tuin gewerkt en Bas heeft goed geholpen door ze af en toe drinken te brengen en mee op te ruimen.
Op 3 augustus hebben Bas en Laura fijn bij tante Monique gespeeld. Ze hebben een hele tijd in de tuin met de buikschuifbaan gespeeld en met water gekliederd. ’s Middags hebben ze ook een tijd binnen gespeeld, omdat het buiten te warm was en ze zijn gezellig een ijsje gaan eten. ’s Avonds hebben we met zijn allen bij oom Anton en tante Monique gebarbecued.
Bas, Laura en ik zijn op 4 augustus samen met oma Van Aerle bij opa in het ziekenhuis op bezoek geweest. Daarna heeft oma gezellig nog wat bij ons gedronken.
Op 5 augustus zijn we met zijn vieren bij opa Van Aerle in het ziekenhuis op bezoek geweest. ’s Middags zijn we bij opa Van Mierlo geweest. Die was jarig. Bas en Laura hebben fijn gespeeld met Esther en Lars, ze hebben gezellig samen televisie gekeken en ’s avonds hebben we met zijn allen frietjes gegeten.
We hadden op 6 augustus een afspraak bij het gemeentehuis voor Laura’s nieuwe identiteitskaart. Daarna ben ik met Bas en Laura naar de Speuldries geweest, waar ze fijn gespeeld hebben en gezellig gepicknickt hebben. Daarna ben ik toch nog even met Bas en Laura naar huis gegaan, omdat ze toch echt gewassen moesten worden en schone kleren nodig hadden . We hebben oma Van Aerle opgehaald en zijn weer bij opa in het ziekenhuis geweest. Na het bezoekuur heeft oma gezellig nog even wat gedronken bij ons.
Op 7 augustus zijn Bas, Laura en ik met oma Van Aerle bij de Hema gaan ontbijten. Bas en Laura hadden allebei al erg goed gegeten en toen Laura om nóg een broodje vroeg, was ik een beetje verbaasd en vroeg ik of ze het ook echt nog op zou eten. Toen zei Bas: “Nou, als het mijn kind was, dan kreeg ze het niet” . Tante Maartje, oom Tom, oma en Eline zijn op bezoek geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn in het zwembad gespeeld. ’s Avonds heeft Bas erg moeten huilen, omdat zijn oog pijn deed en hij had buikpijn. Hij was helemaal overstuur. Gelukkig is hij uiteindelijk toch weer in slaap gevallen. ’s Nachts heeft het flink geonweerd, maar op Bas had het niet veel indruk gemaakt.
Eline is op 8 augustus gezellig met Bas, Laura en mij mee naar Hullie geweest. Ze hebben er heel fijn gespeeld en op de terugweg zijn we lekker nog bij McDonalds gaan eten. ’s Avonds zijn Bas, Laura en ik samen met oma bij opa in het ziekenhuis op bezoek geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative