Untitled
24 aug 2018
week 350: 9 t/m 15 augustus

Op 9 augustus hebben Bas en Laura heel lief samen met de Lego gespeeld. ’s Middags zijn we weer met oma bij opa in het ziekenhuis op bezoek geweest. We hebben er een ijsje gegeten en we hebben gezellig bij oma nog wat gedronken.
Bas en Laura hebben op 10 augustus met vlagen lief samen gespeeld, maar hadden ook regelmatig ruzie. En ze waren moe… op een gegeven moment kwam er iemand aangehuild, die zei: “Mama, Laura heeft mij geduwd…” Toen ik zei: “Maar jij bént Laura…” zei ze dat ze toch Bas bedoelde .
Op 11 augustus heb ik samen met Bas en Laura boodschappen gedaan. Daarna zijn we met zijn drietjes bij opa in het ziekenhuis op bezoek geweest. ’s Middags zijn we bij tante Maartje geweest, die haar verjaardag vierde. Het was gezellig en Bas en Laura hebben fijn met Eline, Amy en Mila gespeeld. We hebben samen gegeten en daarna zijn we weer naar huis gegaan.
We zijn op 12 augustus weer bij opa op bezoek geweest in het ziekenhuis. Bas, Laura en ik zijn gaan picknicken bij De Warande en daarna zijn we doorgereden naar Amersfoort, waar Wendy en Veerle hun verjaardag vierden. Bas en Laura hebben fijn gespeeld met Jinthe, Maud en Lars. Weer terug in Deurne hebben we gezellig samen met Mark bij de Snackbar frietjes gegeten.
Op 13 augustus hebben Bas e Laura weer lief samen met de Lego gespeeld. ’s Middags kwam Esther op bezoek, alvast voor mijn verjaardag. We hebben lekker met zijn vieren een taartje gegeten.
We zijn op 14 augustus weer met oma bij opa in het ziekenhuis op bezoek geweest. Daarna zijn we samen met oma bij tante Maartje en oom Tom gezellig een stuk gebak gaan eten: tante Maartje was vandaag echt jarig en ze zijn vandaag 12,5 jaar getrouwd.
Op 15 augustus hebben Bas en Laura fijn in de Speuldries gespeeld. Thuis hebben ze druk geknutseld en ’s avonds kwam oma Van Aerle gezellig bij ons eten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative