Untitled
24 aug 2018
week 351: 16 t/m 22 augustus

Op 16 augustus zijn we samen met oma en Eline bij opa in het ziekenhuis op bezoek geweest. Bas en Laura zitten er meestal lief te kleuren, maar vandaag mocht Bas met Eline mee naar het winkeltje beneden. ’s Middags is Eline fijn bij ons komen spelen.
We hebben op 17 augustus nieuwe schoenen gekocht voor Bas en daarna zijn we met zijn drietjes naar Hullie geweest, waar Bas en Laura weer erg fijn gespeeld hebben. Aan het eind van de middag had Bas een ongelukje op de skelterbaan: hij stak de baan over toen er iemand heel hard kwam aan gecrost, waardoor Bas viel en zijn wang en elleboog kapot gevallen was. Ook Laura had zich gestoten, toen er iemand tegen haar aan botste op de rolletjesglijbaan, waar Laura (niet zo slim…) zonder sleetje van af ging. ’s Avonds is Bas met Mark en opa Van Mierlo naar de groothandel geweest om bandjes uit te zoeken voor de oprit.
Op 18 augustus vierde ik mijn 40e verjaardag. Bas, Laura en ik hebben boodschappen gedaan en aan het eind van de ochtend kwamen tante Monique, oom Anton, Esther en Lars alvast op bezoek. ’s Middags kwam de rest van de familie. Bas en Laura hebben een fijne dag gehad en hebben fijn gespeeld. ’s Avonds hebben we met zijn allen Chinees gegeten.
Bas, Laura en ik hebben op 19 augustus oma weer opgehaald om bij opa op bezoek te gaan. Later kwam ook Mark naar het ziekenhuis. ’s Middags zijn we gaan geocatchen. Eline was ook mee geweest. Het was gezellig en Bas en Laura hebben een fijne middag gehad! ’s Avonds wilde Bas graag, om de vakantie af te sluiten, bij de Snackbar eten en dus hebben we dat gedaan.
Op 20 augustus was de 1e schooldag na de vakantie. Bas had er veel zin in; hij wil heel graag leren lezen en rekenen! Toen ik na school de schoolbieb deed, heeft Bas fijn op het schoolplein gespeeld met de kindjes van de BSO. We hebben Laura’s nieuwe identiteitskaart opgehaald bij de gemeente en zijn gymspullen voor Bas gaan kopen.
Ik ben op 21 augustus na school met Bas naar de kapper geweest.
Op 22 augustus, mijn verjaardag, hebben Bas en Laura ’s morgens op bed liedjes gezongen en kreeg ik mooie knutselwerkjes en plantjes. Na school hebben we oma Van Aerle naar het ziekenhuis gebracht en zijn Bas, Laura en ik doorgereden naar Monkey Town. Het was helemaal niet druk en Bas en Laura hebben heel fijn kunnen spelen. ’s Avonds hebben we gezellig met Mark bij McDonalds gegeten. Bas en Laura zijn met Mark mee naar huis gegaan en ik ben bij opa op bezoek geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative