Untitled
24 sep 2018
week 352: 23 t/m 29 augustus

Bas was op 23 augustus gevallen op school: hij had allebei zijn knieën kapot en een van zijn ellebogen kapot. Juf Ilse kwam hem na school naar mij toe brengen en zei dat hij zo flink geweest was! ’s Middags is Ly bij ons komen spelen.
Op 24 augustus zijn we na school bij opa Van Aerle op bezoek geweest in het ziekenhuis. Johan en Nel (de ouders van Teun) waren er ook. Na het bezoekuur zijn we met hen en met oma beneden nog een ijsje gaan eten.
Bas had op 25 augustus zijn 1e zwemles na de zomervakantie in het diepe bad. Hij heeft erg goed zijn best gedaan en het ging heel goed. ’s Middags hebben we geluncht met Mark en opa Van Mierlo en daarna hebben Bas en Laura lief samen gespeeld. ’s Avonds hebben Bas en Mark gezellig samen televisie gekeken.
Op 26 augustus zijn we weer bij opa Van Aerle in het ziekenhuis geweest. Ome Henny en tante Marian waren er ook. ’s Middags zijn we met zijn viertjes naar de film “De smurfen en het verloren dorp” geweest bij de Potdeksel en daarna zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest.
Ly heeft op 27 augustus na school bij ons gespeeld. Toen Bas, Laura en Ly in de zandbak speelden, zagen ze een heel klein padje. Die hebben we gevangen en in de vijver gezet.
Ook op 29 augustus zijn we weer bij opa in het ziekenhuis op bezoek geweest. Daarna zijn we een cadeautje gaan kopen voor Maud.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative